Eipä mennyt tämäkään päivä putkeen - nimittäin heräsin. Pitkän aikaa oli aamuisin se tunne "voi vee, täällä taas" mutta nykyään kun usein mikään ei tunnu miltään niin herääminenkin menee vaan siinä sivussa? Unetkin meni ihan perseelleen. Yöllä en ensin meinannut saada unen päästä kiinni kun alavatsaan sattui jotenkin tosi kipeällä tavalla. Varmaan sukupuolielimet sanoo lopullisesti vuokrasopimuksensa irti tästä ruumiista mistä tuli mieleen se kun eilen kävin siellä sukupuolitautipoliklinikalla tämän "kesäkuun kuudennentoista" takia...Ei sillä, että mitään oireilua olisi ollut, ukkeli vaan jotenkin sai mut vakuutettua siitä että varmuuden vuoksi kannattaisi käydä. Ja itselläni on aina ollut niin huono "arpaonni" että kyllä ihan sen takia pitää pelätä että sen ainoan kerran elämässä kun harrastat ns. suojaamatonta seksiä niin arpa osuu kohdalle... Tämä ei ole mikään kannanotto vastakumppania kohtaan mutta kun usein ihmiset saattavat kantaa jotain tautia, kuten klamydiaa, tietämättäänkin vuosia ;) Sinänsä jännä oli sen lääkärin asenne: Hän melkein ihmetteli miksi olin tullut testeihin, enhän kuulunut mihinkään riskiryhmään, kuten ollut harrastanut seksiä ulkomaalaisen kanssa :O Tunteeko esim. HIV kansallisuuden, kysyn vaan. Aika outoa ihmisten luokittamista mutta ei siitä sen enempää.

Eilen käytiin ukkelin kanssa parisuhdeterapeutilla tämän tilanteemme takia. Kahdestaan "keskustelu" kun tuppaa menemään vaan huutamiseksi tai mökötykseksi tai molemmiksi. Itse en kyllä ole mitään mököttäjätyyppiä mutta ukkeli on. En kyllä toisaalta ole mitään huutajatyyppiäkään mutta pakko korottaa välillä ääntä jos haluaa sen kuuluviin kun toisen huutaa kuin palosireeni :-D Kaippa siitä käynnistä jotain hyötyäkin oli. Ukkeli ei tykännyt kun kritisoin hänen rahankäyttöään. Myöskään ei tainnut tykätä siitä kun sanoin etten vieläkään tunne mitään katumusta tämän "kesäkuun kuudennentoista-miehen" vuoksi, tai siis siitä että otin häneen yhteyttä...no ei kai sellaista halua kuullakaan. Eräs terapeutti sanoi että minun pitäisi yrittää selvittää myös tunteeni kk-miestä kohtaan mutta se on aika vaikeaa kun toinen asuu toisella puolella Suomea etkä oikein mitään muutakaan voi tehdä kun asut suurennuslasin alla muttet "kuumassa pisteessä"... :-/ Sanotaanko vaikka että juuri nyt tunteet ovat sekavat mutta kai se on jollakin tavalla ymmärrettävää tässä tilanteessa?

Niin ja unessa olin ekaluokkalainen ja ukkeli haki mua koulusta pitäen samalla moraalisaarnaa :-D Eli se siitä unesta. Palaillaan myöhemmin, pakko lähteä koiran kanssa ulos. Mui.