Huomenta päivää.

Alkaa aika syksyistä olla ulkona, maisema kellastuu ihan silmissä. Mun hommaa on aina aamulla käyttää koira ulkona, ainakin siinä irtoaa hyvin unihiekat silmistä kun antaa tuulen tuivertaa. Sitten kun tullaan sisälle niin vuorossa on aamukahvia. Tai miten sen aamun nyt ottaa mutta mun mielestä kaikki mikä tapahtuu ennen kahtatoista on vielä aamua. Äsken kattelin koiran kanssa vieretysten sohvalla telkkarista ohjelman "Animals are people too"...siis mitä hitsiä, eläimet ovat ihmisiä myös... No mutta ihan hauskoja eläinjuttuja siinä oli ja koiruuskin jaksoi katsella melkein koko ohjelman kunnes simahti sohvalle. Aina jaksaa kiinnostua kun eläimiä näkyy telkkarissa. Nyt se nukkuu, kisukin taitaa olla saunassa päikkäreillä.

Eilen illalla keitti hieman päässä mutta ei keitä onneksi enää. Olikohan sitä jotenkin väsynyt tai jotain. Yöllä heräsin kun vedet valuivat silmistä, näin jotain unta kai, en vain muista siitä unesta mitään. Sisko laittoi jokin aika sitten viestiä ettei tarvitse käydä tänään hoitamassa kissoja, palaavat jo kotiin eli mun osuuteni hoidosta kutistui vain eiliseen päivään. Mikäs siinä. Oli muuten tuonut pikku tuliaisen sieltä Göteborgista, suklaasaippuaa :) Tuoksui ihan syötävän hyvältä.

Nyt jotenkin pää tyhjeni ihan kokonaan eli paras lopettaa tältä erää... Ai niin. Tänään on veljen syntymäpäivä, täytyy muistaa onnitella.

Toiset syntyy ja toiset kuolee. Ralliautoilija Colin McRae on kuollut helikopterionnettomuudessa 39 vuotiaana, aivan liian aikaisin... otamme osaa :(

p.s. Tupakinlopetus on yhä pitänyt vaikka eilen illalla melkein rupes tekeen mieli. Olen seonnut laskuista, oliskohan nyt 23. päivä repsahduksen jälkeen?