Nyt kun ei polta enää tupakkia niin parvekkeelle on harvemmin enää asiaa, ellei sitten halua mennä vaan haukkaamaan happea. Tai päästää koiraa parvekkeelle ja takaisin, parvekkeelle ja takaisin, edes ja takas...sitä se meinaan harrastaa. Taitaa tehdä sen huvikseen. Eli ensin se kerjää parvekkeelle kuten tämän viikkoisessa koirakuvat-haaste-kuvassa ja sen jälkeen se istuu parvekkeella oven takana ja ujeltaa tai haukahtaa kun haluaa sisälle. Pahimmillaan se olisi menossa edestakaisin jollakin parin minuutin aikasäteellä...perhanan pikku kiusanhenki. Hyvin on emäntäänsä kouluttanut antamaan haluamaansa :D

952734.jpg

Sitten jos mä haluan rentoutua tai vaan olla, mä heittäydyn sohvalle selälleen ja katson ikkunasta ja suljen kylmästi korvani koiran piipitykseltä. Okei, mä valehtelin. En mä tietenkään sitä sinne parvekkeelle jätä itkemään, ei tarvi pelätä. Mutta näin korkealla voi ihailla puiden latvoja. Onneksi ei (vielä?!) ole vastapäätä taloa tällä puolen.:

952731.jpg

Eikö olekin kauniin punaisia pelargonioita vielä. Säilyisköhän ne talven yli :D On muuten  tuulettuvat matot niin sävy sävyyn kukkasten kanssa.  Se on muuten periaatteessa kielletty taloyhtiön viisi senttiä paksussa huoneiston käyttöohjekirjassa, siis mattojen parvekkeella tuuletus. Ja tuollainen käyttöohjekirja(tai kansio)on oikeasti olemassa. Täytyypä muistinvirkistykseksi mennä vähän selaamaan sitä ja tarkastaa onkohan sitä osannut käyttää huoneistoa oikein. Skitsoa. Mutta kai se pitää nykyihmiselle näyttää kädestä pitäen miten sitä eletään? :)

943161.jpg