Aamulla heräsin vaihteeksi siihen että ukkeli heräsi ensin, yleensä on toisin päin. Lisäksi oltiin illalla vaihdettu "työvuoroja" joten mun ei tarvinnut heti alkajaisiksi alkaa pukea uloslähtöä varten koska ukkeli hoitaisi sen. Mä käytin koiran meinaan yöllä. Yleensä menee niin että ukkeli yöllä ja mä aamulla, toimii silleen jotenkin paremmin se systeemi. No, siinä sitten heräilin kerrankin rauhassa ja join kahvia. Sitten menin veskiin tarkoituksena istua pöntölle(;)) ja erehdyin niistämään nenää siinä samalla kun oli jo housut kintuissa niin eikö alkanut nenästä vuotamaan verta ihan hulluna. Siihen kun olisi sellaisen laboratorionäyteputken laittanut alle niin varmaan olisi kymmenen putkiloa ainakin tullut täyteen. Sitten kun se verenvuoto vähän hidastui niin marssin tietokoneelle istumaan ja avasin työkkärin sivut. Ajattelin katsoa työvoimakoulutukset läpi: Kuinka monta levyseppähitsaaja- tai rakennusalan kurssia olisi taas vaan tarjolla. Edelleenkään en tunne kauheasti siihen suuntaan mitään ammatillisia intohimoja. Mutta kuinka ollakaan! Mä en meinannut uskoa silmiäni kun löysin sieltä jopa yhden kurssin jonne voisi oikeasti haluta ja hain siihen siltä istumalta. No katto itte:

"Koulutus alkaa18.02.2008Kesto   80 pv
Haku päättyy31.01.2008Opisk.paikkoja   15

KuvausKurssi on tarkoitettu taidealoille koulutuksen saaneille tai taidealoilla työskenneille työttömille työnhakijoille.

Tavoitteet:
* Opiskelija tulee toimeen taiteen tekemisellä joko oikeiden kontaktien kautta, lisäkoulutuksella tai perustamalla yrityksen.
* Opiskelija huomaa, että toimeen tuleminen taiteen alalla on epärealistista ja lähtee uudelle uralle.
* Opiskelija tekee tämän päivän vaatimusten mukaisen portfolion töistään (sähköisen, jos mahdollista) ja oppii samalla vähintään tietojenkäsittelyn perustaidot.

LisätiedotKoulutus alkaa yhteisellä ATK-painotteisella osuudella, jonka aikana kaikki tekevät portfolion töistään. Samalla opitaan ATK:n perustaidot. Edistyneemmille mahdollisuus syventää taitojaan esim. multimedian tai web-ohjelmoinnin puolelle.

Opiskelijoiden työt ja taidot arvioidaan henkilökohtaisissa arviointipalavereissa kunkin oman taiteenalan asiantuntijan kanssa. Arvioinnista saa realistisen palautteen."

Miltäs kuulostaisi? Mun mielestä ei yhtään pahalta. Ehkä jopa pitkästä aikaa jotain missä voisi hyödyntää perseruvella suoritettua koulutustaan! Ainoastaan tuo vaaleanpunaisella värjäämäni kohta tökkäsi hieman silmään mutta se nyt on jotain oikeistopropagandaa taas mistä ei kannata välittää...antaa mennä ohi korvien. Kai sitä yhteiskuntaan pari "taiteilijaakin" mahtuu kuitenkin? Vaikka oma ala ei nyt puhtaasti sitä olekaan...Sitä vois tehä ihan "oikeana" työnäkin ;)
Eli mä sanoisin että jotain valoa näkyisi nyt tunnelin päässä(jos ei ota huomioon muita elämässä nyt pinnalla olevia asioita kuten se vuokrajutska...). Epätoivoinen kun tarttuu siihen pieneenkin oljenkorteen. Jotenkin tuli sellainen hyvä intuitio tästä asiasta. Nyt vaan peukut ylös että ne kelpuuttaisi tällaisen luuserin sille kurssille :)

Hep. Eipä täs nyt muuta. Flunssa pohtii yhä tulisiko kunnolla vai ei. Pientä nuhaa pukkaa ja kroppaa kuumottaa... ;)