Heip!

Ja huhhuijaa. Olen tehnyt syntiä: polttanut tupakkaa sekä eilen että edellispäivänä. Olen myös nauttinut suuria määriä alkkomahoolia eilen. Edellispäivänä otin vain muutaman. Nukuin tänään kolmeen asti kun sitä ennen yritin jo kerran herätä puolen päivän maissa ja totesin ettei siitä tullut mitään. Nyt pyörii päässä, ei sen pahempaa krapulaa kummiskaan tullut. Mutta hyi mua!

Ukkelin kaveri tuli meille eilen kupille. Olivat sopineet että koska kaveri oli laittanut meidän autoon ne jarrut kuntoon, ottavat palkinnoksi sitten hieman miestä väkevämpää. Mäkin sovin ihan hyvin siihen pienoisryhmään, ei ole miesseura koskaan ollut mikään kauhistus. No, ne kävi siinä saunassakin ja mä viihdytin itseäni sen aikaa juomalla(ilmeisesti liikaa). Kuunneltiin musaa ja juteltiin. Sitten laitoin kurssikaveri M:lle ja J:lle viestiä josko olisivat olleet liikenteessä. J oli ollut perjantaina viihteellä ja pahoitteli ettei päässyt mukaan mutta M:n kanssa sovittiin että nähdään kaupungilla eräässä baarissa. No, mentiin sitten ensin väärään paikkaan, jolla oli melkein sama nimi kuin sillä paikalla mihin meidän oiekasti piti mennä. "Pojat" olivat ihan innoissaan kun kerroin että M on nuori, uhkea ja kaunis;) Ukkelikin oli valmis luovuttamaan mut jatkokäyttöön jo ennen kuin oli edes nähnyt M:ää. Miehet... Se puoli siinä on että jos ryypiskelee miesseurassa saa antaa puolen jutuista mennä toisesta korvasta ulos, eli ei passaa olla liian tosikko jollei halua loukkaantua minuutin välein... No päästiin sinne oikeaan paikkaan ja esittelin M:n ukkelille ja ukkelin kaverille. Mä kävin M:n kanssa tanssimassakin jopa. Ukkelilla ja kaverillansa meinasi suut loksahtaa auki kun tajusivat että paikka oli hieman sellainen homokansan suosima mesta. Ne mainasivat saada sydärin kun selittivät mulle että olivat nähneet miesten suutelevan keskenään. Mulla meni sitten hermot moisesta tiukkapipoisesta ajattelumallista ja sanoin että jos on asenne tuollainen niin ei tarvii olla sitten mun kanssa enää. Siis ukkelille. Sitten ne häipyivät jonnekin ja mä jäin sinne M:n kanssa. Ja sitten kävin vielä yhdessä baarissa ja löysin lopulta itseni torilta ukkelin ja sen kaverin seurasta hesen jonosta... Muistelen että sain kuulla (taas) kunniani. Mutta itsepä eivät halunneet jäädä sinne. Pystyyköhän avarakatseisuutta opettelemaan?

Aamulla kun menin jossakin vaiheessa käymään vessassa huomasin että ukkelin kaveri nukkui meidän sohvalla ja silloin vasta muistin että sehän tuli yöllä meille. Onkohan saanut kotona huutia öisestä poissaolostaan. Luulen että on. Mä olen varmaan taas yöllä mennyt suoraan nukkumaan niin kuin on tapana silloin harvoin kun baarielämään eksyy. Vaatteet oli pitkin lattioita. Onneksi se kaveri nukkui aamulla kun ei mulla ollut varmaan paitaakaan päällä. Toivottavasti en ole yöllä riisuuntunut kovin näyttävästi ainakaan. Hyi hitto. En varmaan, ei ole tapana sellainen. Sitten joskus viiden aikaan tuossa iltapäivällä tuli O:lta viesti että "melkein ymmärretävä viesti tuli sulta viime yönä, ei kai nyt kaikki ole päin persettä kuitenkaan;)". Joo, mä olen sitä mieltä että puhelimet pitäisi takavarikoida silloin kun on alkoholin vaikutuksen alainen. Ei meinaan MITÄÄN muistikuvia että olisin viestitellyt O:lle yöllä. Kävi taas vaan aamulla mielessä että mihin kaikkialle sitä olisi voinut joutua siinä promillemäärässä yksin kaupungilla haahuillessani. Ei mulla nyt muisti kokonaan ole mennyt poikki mutta ihan liikaa kuitenkin tuli taas nautittua. Ja poltettua sitä perhanan tupakkaa, ei vaan osaa vielä olla ilman kun on viihteellä. Perhana. No, loppuu taas sekin ja oikeastaan voisi pitää kunnon tauon juomisessakin vaikka enhän mä kovin usein ole muutenkaan juopotellut. Jos rupeis apsoluutistiksi?

Toivottavasti M ei saanut mitään kovin suuria traumoja siitä että nähtiin eilen baarissa. Varmaan se huomenna kertoo sitten jos niin on. Mua vaan hävetti ukkelin ja sen kaverin (etenkin ukkelin) puolesta kun M:n kuullen jakoivat mielipiteitään homoseksuaalien olemisesta. Kuka niillekään tulee sanomaan että miten niiden pitäisi elää. Ja mä muistutin ukkelille että mä en voi hyväksyä sellaisia puheita varsinkaan kun yksi mun (jopa) parhaista kavereistani on lepso. Jos jollakin tekee tiukkaa niin ajattele se sillä tavalla että normaalisti kaverit eivät harrasta seksiä keskenään (ainakaan mun kaveripiirissä) eli eikö se ole ihan sama mikä sun kaverisi seksuaalinen suuntautuminen on? Voi toki olla eri mieltä mutta mä tiiän että noin sen pitäis ainakin olla :)

Jeps. Ei varmaan ollut kauhean hauskaa lukea hepoliinin kännisekoiluista mutta tehty mikä tehty, ei passaa alkaa sensuroimaan elettyä elämää...ainakaan suurimmaksi osaksi. Mun on varmaan paras mennä suihkuun, on vielä eiliset meikitkin naamalla. Ukkeli meni puhaltamaan peliä, se yrittää esittää loukkaantunutta mulle mutta eiköhän se siitä lepy. Jos ei lepy niin sitten ei voi mitään. Siitä vois vaan saada käsityksen että mä olin eilen kokonaan väärässä.

Ai niin. Käytiin eilen moikkaamassa mummoa siellä kylpylässä. Kiva oli nähdä häntä. Siinä oli meidän sukua paikalla neljässä sukupolvessa. Mummo, mummon esikoistytär eli meidän äiti, äitimme tyttäret eli sisko ja minä sekä siskonpoika. Ukkelikin oli mukana koska peli oli peruuntunut. Isäkin oli leikannut kiharakutrinsa taas lyhkäisiksi, ei sitten kestänyt kantti kasvattaa niitä pitkiksi niin kuin aiemmin puheli;) En meinannut ensin tunnistaa sitä lyhyissä hiuksissa. Ja siskonpoika oli yhtä muru kuin aina, huomasi että tuli iloiseksi tätinsä nähtyään. Mukava tunne. Ja siskon mieskin siinä tuli lopuksi paikalle kun töiltään ehti. Mummo tarjosi meille kaikille hyvät täytekakkukahvit, namia. Toivottavasti mummo elää vielä pitkän elämän, eihän se ole vasta kuin 79 vuotias ja ehkä yksi terävimmistä ihmisistä joita tunnen.

Jeps. Huomenna taas kouluun. Tiedossa teoriapäivä luokassa. Nyt sinne suihkuun ja sitten ruokaa ja elvyttämään kaltoin kohdeltua elimistöä sohvalle ennen nukkumaan menoa.
Nähdään varmaan taas huomenna:)

P.S. Saans mä sorin? ;)