He-iii!

P
iirustelin tuossa aikani kuluksi piirustuskirjaan (samalla manaten miten se voikin tuntua niin vaikealta taas...)kuulakärkikynällä sohvalla istuen. Samalla odottelin josko Jiiltä tulisi viestiin vastausta. No nyt se on päässyt kotiin toipumaan, todella hienoa!! :)

Ukkeli siitä sitten käveli ohi mennessään parvekkeelle tupakille. Välihuomautuksena sanon että olin eilen jo parvekkeella tupakka kädessä kun ukkeli kysy että "Mitä sä teet?!" ja otti tupakin pois. Haukkasin sitten lopulta vaan raitista ilmaa. Mutta kiitti. Se oli ihan kivasti tehty kun otti pois. Miten meinasikin sillä tavalla livetä taas...
Mutta siis ukkeli meni ohi kun piirustin. Mä sitten ukkelilta kysyin jotta "Kato onks hieeno?", johon ukkeli että "Onks se eskimo?". Siiis, mitäh. Ei, ei se ole eskimo. Se on teini. Tai joku muu satuolento.


1114793.jpg

Ukkeli jutteli taas puhelimessa koiran kasvattajan kanssa. Se soittaa harva se päivä... No kuulin sivukorvalla kun ukkeli (taas) totesi että "kaksi viikkoa sitten tajusin että mähän täytän kohta 30 - kamala kolmenkympinkriisi päällä!". Niin. Jos se olisi nainen, niin se olisi kaukaaviisaasti alkanut potea sitä kriisiä jo kolme vuotta sitten...hyvissä ajoin. Sitten kun 30 tärähtää mittariin, se ei tule ns. yllätyksenä. "30 vuotta yllätti syntymäpäiväjuhlijan". Tuossa vähän ennen joulua pitäs sille juhlia sitten värkätä.

Jaaha. Varmaan pitää kohta viedä koira ulos ja sitten laittaa ruokaa kun turha täällä muuten luulla mitään suuhunpantavaa saavansa. Eli tee ite jos haluat että jotain tapahtuu. Mut emmä valita, mä vaan totesin (asian niinku se o).

Nähellään ;)