Iltaa, hyvää iltaa :)

U
kkeli läks puhaltamaan iltapeliään, vaihteeksi naisten peliä. Vissiin haahuilee siellä jonnekin yhdeksään asti ja mähän heti käytän tilaisuuden hyväkseni kun pääsen koneelle :) Meinaan silloin kun ukkeli on kotona niin pelaa erittäin usein pokeria. Täytyy myöntää että se taitaa olla aika hyvä jopa siinä. Se tarttis vaan rikkaan sponsorin että pääsis pelaamaan ihan kunnon rahapelejä.

Asiasta kissaan. R-kissan turkki alkoi hieman...no, tuoksahtaa ja ajattelin että on kissan aika joutua suihkuun. Suihkutus tapahtui eilen. Hitto, nyt täytyy lopettaa kirjoitus hetkeksi ja mennä lataamaan niitä kuvia, oli meinaan tarkoitus näyttää miltä märkä kissa näyttää. Moment, pliis.

(18:34)Aim päk :)
Ei siinä kauan mennyt. Tässä R on ennen pesua. Raukalla ei ollut mun pahoista aikeista mitään hajua. Vielä.:

1099445.jpg

Ja jälkeen:

1099448.jpg

Ja A tuli auttamaan heti turkin "kuivaamisessa" :) :

1099446.jpg

Yllättävän hyvin suhtautui kissaeläin yllättävään pesutapahtumaan, mitä nyt pari kertaa yritti kiivetä suihkuverhoa pitkin mutta muuten vain tyytyi maukaisemaan tasaisin väliajoin. Jopa shampoon sain laitettua ilman riipimäjälkiä käsivarsissa. Edellisellä kerralla kun kissa joutui pesulle, se yritti meinaan kavuta mun käsivartta ylös.

Ei muuta nyt. Nähään taas ;)