Howdy Stranger!

U
kkeli läks katsomaan tepsin peliä. Mä opettelen käyttämään erästä ohjelmaa, joka tietokoneellamma sijaitsee. Vasta eilen tajusin miten pystyy yhdistämään kaksi kuvaa "samaan kuvaan": vittu, mä taidan oikeesti olla vähän tyhmä...

Tai sitten en ole vaan tekniikan ihmelapsi (todellakaan), joten varmaan voi unohtaa että koskaan on haaveillutkaan mistään sellaisesta kuten graafisen suunnittelijan ammatti tai joku muu vastaava puuhailija... Siinä kun nykyään tarvitaan aika tiiviisti tietokoneita. Toisaalta jos saisi asianmukaista opastusta, että tajuaisi jostakin jotakin. Who knows.

Äsken ukkeli latasi mulle siihen mun uuteen kuulokesoittimeeni tietokoneelta Lauri Tähkä&Elonkerjuun "Maailma on renki"-kokonaisuuden. Itse yritin ensin ohjekirjaa lukien oppia jotakin sen toiminnoista mutta se ohjekirja neuvoi ihan päin persettä ne asiat ja ukkeli teki ne ihan eri tavalla eli lopputulos on kuitenkin se että masiinassa on se levy mutta itse osaan vaan painaa sen käyntiin. Miten se menikään se sananlasku siitä että tekee puolesta mikä on hyvä mutta jos opettaa sen toisen tekemään sen ITSE niin sitten se on tosi hyvä juttu. Joku muistaa?

Niin, muistinko sanoa että sain myös oman 2GB:n muistitikun. Joo, se on vielä paketissaan... Olisi tarkoitus siirtää mun valokuvat tietokoneelta sille, on meinaan kertynyt varmaan valehtelematta tuhat kuvaa sitten viime kesän. Tervetuloa vaan katselemaan valokuvia tänne hepolandiaan (oikeaan), joka paikalle osaa... :) Sitä paitsi jos ne kuvat on koneella niin siinä on se vaara että ukkeli käyttää niitä kuin omiaan. Kaikki kun EI ole yhteistä omaisuutta vaikka joku erehtyy joskus niin luulemaan.

Jeps. Eipä täs muuta, pikkasen piirtelen, syön ja sitten lähden otuksen kanssa pomppimaan lenkkipolulle ehkä Lauri korvilla, ehkä ei. Eikös se asu se Tähkä täällä päin jossakin? Ties vaikka törmäis siihen, tosin ei sille ehkä uskaltais sanoa mitään vaikka törmäiskin :)

Katellaan, jospa tää olo&elo tästä taas helpottuis.

T:hepoliini