Huomenta ja hyvää uuden viikon alkua! :)

Jos haluat lukea mielenkiintoisen jutun sekä sitä seuranneet kommentit niin käy lukemassa tämä. Ihan pakko oli käydä vähän "huutelemassa" sinne omia mielipiteitä myös näin joulun alla. En mä tiedä, perustuvatko mun näkemykset mihinkään faktaan mutta harvoin ne uskonasioissa perustuvatkaan... Vai onko muka todistettu että joku jumala/jotakin jumalia olisi olemassa. No, siksi se kai just on uskonasia. Eli periaatteessa on turha yrittää kenenkään perustella jotain jumalan (tai jopa sen jeesuksen, perkele ;)) olemassaoloa jollakin historiallisilla "tosiasioilla". Eikös kristillisessä uskossa jeesuskin nimeomaan nähdä ns. "jumalan poikana". Varmaan on ollut joku henkilö, jonka nimi on Jeesus, silloin joskus. Ja on ollut paljonkin Jeesuksia, eikös se ole ollut siihen aikaan melkoisen yleinen nimi. Mutta että jumalan poika jopa... Sitä jos alkaa joku itseään kristityksi ja uskovaksi tituleeraava perustella jollakin faktoilla niin se on vähän sama kuin sanoisi että anna mulle todistusaineistoa siitä että sä oikeasti rakastat mua. Ei sitä voi todistaa. Ei siinä mitkään kultarinkulat paina loppupeleissä. Voi vaan uskoa että rakkautta on tai olla uskomatta. Tietysti rakkautta on helpompi ilmentää kuin jotain uskoa jumalaan; rakkauden voi näyttää toiselle ihmiselle rakastavina tekoina ja sanoina. Mutta siinäkin pitää sitten vaan uskoa että toinen todella tarkoittaa sitä eikä ole mikään...mikään...antiloveri(niinku antikristus...) ;D Periaatteessa mulle on ainakin ihan sama, että uskooko ihminen sitten mihin tahansa. Se on jokaisen oma asia. Tavallaan se on ihan kaunis ajatus uskoa että on jotakin "suurempaa" mutta jos ei voi uskoa siihen niin sitten ei voi mitään. Ja eikö elämä täällä universumissa nyt ole ylipäätään aika ihmeellinen asia, ilman mitään uskontoja, jeesuksia tai jumalia. Voisi vaan uskoa vaikka...elämään?

Anteeksi vaahdonmuodostus suupielessä, aiheesta on vaan niin mukava jauhaa. Eikä siihen mun nähdäkseni tarvita mitään "tohtorintutkintoa"(noin kuvainnollisesti) että voi sanoa mielipiteensä asiasta. Tuli vaan mieleen kun lueskeli siitä mainitsemastani jutusta niitä kommentteja. Who cares about joku fakin etymologia. Kaikki sanathan on perkele jostakin peräisin. Ei kai se ollut se pointti vaan joulunvietto ylipäätään. Tai sitten mä käsitin (taas) kaiken väärin, tai ainakin niin kuin itte halusin :)

Huhhuh. Pakko oli purkaa energiaa johonkin. Taidan päättää tämän jutun tähän ja pyhittää muille asioille ihan oman tekstinsä, jossa voin selvittää vaikka mitä hepoliinin pakanapäässä liikkuu tällä hetkellä. Mutta mun mielestä on ihan mukava perinne juhlia joulua vaikka syömällä hyvin ja olemalla rakkaittensa parissa...vaikka ei siihen mitään joulua tarvitsis tarvita... Muuten kyllä menee juhlan kaupallisuus ihan överiksi nykymaailmassa. Hukutetaan ihmiset materiaan. Paitsi ne ei hukuta joilla ei ole varaa... Give me some love. Toki lahjominenkin on ihan mukavaa kunhan muistaa sen kohtuudenkin siinä. En jaksa jatkaa aihetta, nyt tuli toppi. Ole hyvä ;)

Mä meen, mut lisää myöhemmin. Moi.

P.S. Ja kaupan päälle rakastava hali, ilman mitään uskontoja :)