Huomenta.

Se on taas viikonloppu vierähtänyt ja mäkin olen ollut hereillä nyt tätä aloittaessa jo kaksi tuntia. Kuka helvetti oikeen on saanut päähänsä että aamulla pitäisi herätä aikaisin. Perkele, unta mun itsekeskeiselle sielulleni lisää, kiitos! Väsyttää (ja väsyvituttaa/kiukkuilututtaa)... Lisäsin tuonne "sivuihin" uuden sivun, josta löytyy hepoliinin ottamia "ympäristökuvia", vähän siihen tyyliin että siellä ja siellä on nyt tullut käytyä silloin ja silloin. En mä edes yritä väittää että osaisin ottaa mitään laadukkaita kuvia. Yhtään millään mittapuulla mitattuna. Eikä kai mun tarviikkaan osata koska en tee sitä työkseni vaan ihan omaksi huvikseni. Toisaalta ei yhtään pöllömpi ammatti varmaan se valokuvaajan homma. Kai.

Perjantaina kävin ukkelin ja isän kaverina katsomassa isälle uutta (uutta vanhaa) autoa tuolla Forssan suunnalla. Ukkeli oli ikään kuin kuljettamassa isäpapparaista sinne, että pääsee takaisin ilman että tarvii jättää yhtä kappaletta autoja sinne. Meidän äiti sitten valtuutti mut mukaan naistarkkailijan ominaisuudessa. No, kysyin mä siltä myyjältä ettei varmaan ole mitään sellaisia reikiä auton pohjassa että maa paistaa läpi ja että kaikki ikkunat toimivat. Eteen päin se näytti liikkuvan ihan hyvin että sitä ei tarvinnut kysyä. Jonkinlainen silmä mullekkin harjaantunut niitäkin kaikkia romuja katsellessa mitä ukkeli on tuonne pihaan ajanut vuosien mittaan... Itse asiassa olen niin pätevä autoasioissa että voisin antaa peräti ajo-opetusta vaikka päivääkään en ole ajanut (kokonaan), puhumattakaan tulevasta autojobbarin ammatistani... No, isä osti sen FIATin ja tuntui ihan tyytyväiseltä. Vuosimalli oli -98 ja siihen nähden hinta oli aika naurettava mikä taas pistää miettimään että mikä vika siitä kohta oikeen paljastuu. Toivottavasti ei yhtään mikään vika.

No lauantaina ukkeli sitten raahasi mut Helsinkiin Matkailumessuille. Tämän informaation sain perjantaina Forssaan ajaessa kun ukkeli totesi että isä&äiti on luvannut hoitaa A-koiraa silloin lauantaina. Mä sitten kysyin että mitä lauantaina tapahtuu. Kyllä mä muistelen että jotain puhetta oli niistä messuista mutta en mä muista että olisi mitään sinne menemisestä lukkoon löyty... No, ei voi muistaa kaikkea ja siispä mentiin sinne messuille. Pikkasen tykkäsi vettä tulla koko päivän, ja jopa räntää välillä, ja perillä ei saanut autoa edes sinne messuhallin parkkiin vaan auto piti jättää Hartwall-areenalle ja kävellä loppumatka sinne messukeskukseen. Hieman oli uitettu koira-olo sen jälkeen. Ihan hirveästi oli ihmisiä siellä, niin paljon että suunnittelin taas pyörtyväni ensimmäistä kertaa elämässä. Oon varmaan sanonut ennenkin että inhoan kaiken maailman massatapahtumia ellen ole vähintään kuuden promillen humalassa. Mutta kun psyykkasi itsensä siihen niin kyllä siellä oli ihan ok käydä. Sekä ulkomaat että kotimaan kohteet olivat ihan hyvin esillä. Varmaan enemmän olisi vielä saanut kyseisestä tapahtumasta irti jos suunnittelisi matkustavansa lähiaikoina jonnekin. Mutta ihan mielenkiintoista. Muutama julkkis ja tavisjulkkiskin tuli siinä nähtyä, muun muassa Big Brother-ohjelmasta Farbod, Niko ja Sauli. Niko ja Sauli oli pestattu jonkinlaisen onnenpyörän vetäjiksi. Sitten luulen että Tomi Metsäketo (se laulaja) pyyhälsi editsemme yhdessä vaiheessa. Täytyy sanoa, että mä luulin sen olevan paljon pidempi. So not my type, anyway :D Eipä siellä kai sen kummempia, ei jaksa nyt muistella kun väsyttää.

Eilen käytiin pienellä ajelulla räpsimässä kuvia äiti&isän vanhasta autosta, laittavat sen nettiin myyntiin. Sen jälkeen pyörähdettiin Ruissalossa ja räpsin muutamia kuvia sekä otin peräti videokuvaa. Illan vietin niiden videoiden parissa. Hitto, mulla on musiikkiongelma! Uskallanko vaan röyhkeästi käyttää jonkun muun musaa vai pitääkö mun kaivaa vanhat sellovideot kaapista ja alkaa äänittää niistä musiikkiraitaa. Yksi Beatlesin biisi sopisi yhteen pätkään ihan kivasti mutta voinko mä laittaa sen siihen? Tai tokihan mä voin tehdä mitä vaan mutta ei kai niin SAISI tehdä? Joku tietää?

En mä jaksa nyt kirjottaa enempää, jotenkin vetämätön olo. Aamuteeveessa joku patu sanoi että "rentoutumista pitää harjoitella" ja mulle tuli mieleen että sitähän olen tässä tehnyt jo parisen vuotta ja silti ei ole kovin rento olo. Toisaalta yhtenä päivänä eräässä ohjelmassa eräs HIV-positiivinen mies kertoi että aikoinaan oli ollut 10 vuotta (ilmeisesti) HIVin takia eläkkeelläkin mutta nyt oli taas työelämässä. Kyseinen mies totesi myös että harva kolmekymppinen saa tilaisuutta pysähtyä miettimään ja kasvamaan rauhassa aikuiseksi kuten hän siinä vaiheessa oli saanut(joutunut). No, pakostakin tuli mieleen ihan kuin oma napa siinä taas. Toisaalta pirun nastaa että on saanut tässä myös minä-itse-hepoliini rauhassa kasvaa, jollakin tasolla. Siis tarkoitan tätä työttömyysjaksoa. Mutta toisaalta se on sitten ollut jostakin muista asioista pois ja en mä menisi väittämään että tää on mitenkään puhtaasti oma valinta ollut. Asioilla on silti puolensa....niin.

Jeps. Pakko kai alkaa mennä koiran kanssa ulos vaikka vituttais jos kiinnostais. Toivotaan että mä herään jossakin vaiheessa tähän ankeaan viikkoon. Taas vaan tuntuu että alkaa sellainen "musta ei ole mihinkään"-olo hiipiä. Ja eihän musta välttämättä olekaan yhtään mihinkään. Onko se muka sanottu että kaikista olisi muka johonkin? Joskus toivoisin että sitä voisi olla ihan täyspäinen Maija Mehiläinen...eiku Meikäläinen, mitä ikinä se sitten onkaan. Joskus vaan tuntuu ettei mistään tule mitään ja joskus tuntuu että tulee. Ja joskus tuntuu että ihmiset ajattelee että se on aina sen ihmisen oma vika, jos asiat kusee. Mitkä tahansa asiat. No, ehkä ne ite huomaa joskus sitten että ei se välttämättä ole niin simppeliä... Ja joskus tekis mieli toivottaa kaikille että suksikaa vittuun (varsinkin hiihtäjille) ja joskus tekis mieli tehä se ite. Se on tää väsymys kun tuottaa moisia ajatuksia. Tai paremminkin tunnetiloja, hahaha... Mäpäs käyn haukkamassa sitä happea nyt, lupasin lopettaa jo monta riviä sitten. Jos mä osaisin taas käyttäytyä (henkisesti) sen jälkeen niin kuin pienten hepoliinien kuuluu :D. *Kiillottaa sädekehää*

Heippa!
<3: hepoliini

P.S. Voimahali!