Helou.

Mulla on pienimuotoinen ongelma. Nimittäin kurssittajani haluaisi nähdä multa jotakin kirjallista materiaalia. Tai ei se tietenkään ole ongelma ellen mä tee siitä sellaista. Harkitsen meinaan blogiosoitteen antamista; missäpä mulla olisi enempää tekstinäytteitä kuin täällä. No ei ainakaan tällä hetkellä missään. Mutta onko se sitten kauhean järkevää (lue: puoliammatillinen itsemurha) niin siitä voi olla ehkä montaa mieltä.

No, leikitäänpäs hetki ajatuksella. Kuvitelmassa lähettäisin tänään sähköpostia "kurssiohjaajalle" (käytetään nyt vaikka sitä ilmaisua hänestä/heistä sitten). Sähköpostissa antaisin linkin tänne blokiin ja huomenna kun menisin kurssipaikalle, ne kattelisivat alta kulmien: tuolla menee se "tyttö", joka muun kamalan ohella sai nettitestissä arvion "keskivaikea masennus" sekä "huono itsetunto", ja joka on yhtä vakaa henkisesti kuin purjevene keväisellä Airistolla. Sitten voidaan miettiä että jos halutaan tulkita tekstinäytteen kautta mun mahdollisia kirjallisia kykyjäni ja niiden soveltuvuutta johonkin oikeaan toimintaan, niin onko hepoliinin "Elämäni tuuliviirinä" oikea osoite tutustua siihen. Meinaan vaan sitä kun kirjoitan ihan tietoisesti (joo joo, muija..) sekaisin puhe- ja kirjakieltä, eli vaikkapa näin: minä olen - mä oon. Ja sitten kun täällä ON niitä aika henkilökohtaisiakin ajatuksia, ja toki tapahtumiakin, mutta kyllä tässä ikään kuin päiväkirjaa kirjoitetaan. Toisaalta, jos ei laita itseään likoon niin ei kai sitä mitään koskaan saavutakaan, vai mitä.

Eli sillä logiikalla se ei olisi maailmanloppu että mun kurssittajat, joiden kanssa vietän parhaassa - vai olisiko pahimmassa oikeampi ilmaisu? - tapauksessa koko seuraavan kevään, tutustuisivat hepomaahan. Ainakin sitten koko kevään jos en ole saanut työ- tai oppisopimuspaikkaa mistään toukokuun toiseksiviimeiseen mennessä. Taas tulee näitä ikuisia toisaalta, toisaalta ja toisaalta-löpinöitä - mutta toisaalta, eikös se olisi ihan hyvä jos vaikkapa kurssittaja A näkisi jonakin armon aamuna että hepoliini olisi hieman känkkä&ränkkä-tuulella, niin hän yksinkertaisesti menisi nettiin ja parilla painalluksella mahdollisesti saisi selvityksen kyseiselle mielentilalle? Oikeastaan jo pelkkä ajatuskin kauhistuttaa, nyt kun noin sen kuvittelin, eli pitäisikö sitä vaan ottaa satunnaisia tekstejä sieltä täältä ja laittaa niitä sekavassa järjestyksessä, irti asiayhteydestään eteen päin, ja toivoa että erkkikin ottaisi niistä selvän... Suoraan sanottuna, en osaa sanoa.

Kaikki tämä edeltävä tehtäisiin siis ihan vaan sen takia että tutkittaisiin hepoliinin mahdollisuuksia käyttää alkeellista kirjoitustaitoaan jossakin muodossa työelämään siirtymisen apuna. Joo, paitsi että mulle tuli sen tapaamisen jälkeen taas sellainen olo että voisi mennä jonnekin telakalle oppimaan hitsaamisen jaloa taitoa... Kun ei näillä mun kyvyillä mitään soveltuvaa työtä taida voida edes kuvitella saavansa. Mutta luuserit vaan luovuttaa, sanoi Eeva Aaatamille kun puuhun kurkotti. Ja edeltävään viitaten lopputulos ei välttämättä aina ole sitä mitä alun perin on tilannut.

Hmn, todella vaikeaa tämä päättämisen jalo taidottomuus. Pitänee alkaa koota satunnaisia kuvia portfoliota varten ja kirjoituksia ties mitä varten. Vai olisiko mahdollisesti jonkun henkilön mielestä hyvä idea antaa hepolandian osoite ihan vaan esimerkillisenä varoituksena hirvittävästä kirjallisesta tuhotyöstä. Mutta hei, ei tehdä tästä liian vaikeaa, pidetään galluppi ja äänestetään! Kertokaa mielipiteenne! Sitten se vaihtoehto, joka saa eniten kannatusta valitaan. Jotta yksinkertaisempikin (eli minä ite) tajuaisi, laitetaan äänestysvaihtoehdot vielä alle nähtäville.

Vaihtoehto A: Kyllä vaan, osoitetta kehiin ja heti sähköpostia kurssiohjaajalle
Vaihtoehto B: Vaikeaa, todella vaikeaa. En osaa sanoa mitä pitäisi tehdä, päättele itse, muija!
Vaihtoehto C: No ootkos ihan hullu kun vielä harkitsetkin mitä pitäisi tehdä. No et tietenkään paljasta itseäsi...
Vaihtoehto D: Lähetetään ainoastaan valikoituja pätkiä ja valikoituja kuvituksia
Vaihtoehto Bonus: Kirjoita enemmän ja parempaa, harkitse sitten uudestaan

Kaikki äänestyskopeille, nyt!! (sori, pakko sanoa: mut näkis vaan) ;)

Jeps. Se on moro.
<3 Hepoliini

P.S. Äänestäjien kesken arvotaan jotain (voi olla ihan mitä tahansa)... :)