1314772.jpg


Tässäpä on yksi toinen versio kuvasta. Ette muuten ikinä arvaa mistä kaukaa mulle lähetettiin äsken tekstiviesti. No niinkin läheltä kuin Vietnamista! Siellä eräs lähisukulaiseni lomailee seuraavat kaksi viikkoa pienen perheensä kanssa. Se vissiin aatteli sitten vaan ilmotella että ovat päässeet perille, mikä on ihan hyvä juttu koska näin toissayönä unta että kyseinen geeniläheiseni (ja toki hän on myös muuten läheinen) oli kadonnut. Etsimme häntä joka paikasta eikä missään näkynyt. No nyt ne saa nauttia lämmöstä ja auringosta, ja kyllähän sitä itsekin on tullut kierrettyä maailmaa jonkun verran että en lähtisi kateuden tielle vaikka mielellään sanoisikin ääneen miten epistä on että muut vaan reissaa ja toiset käy jossakin fakin kursseilla.

Kurssista puheen ollen, kävin tänään siellä henkilökohtaisessa tapaamisessa kurssittajan kanssa ja oltiin yhtä mieltä siitä että työn etsimisen kautta lähdetään viemään mun juttua eteen päin mutta kuitenkin siten että se homma olis sellaista että sitä tekis itkemättäkin. Siis olisi suhtmieluisaa tehdä eikä todellakaan tulisi sitä tunnetta aamuisin että pitäisi vetää ranteet auki. Sanoin sille miehelle meinaan että haen sellaista hommaa (ettei tule sitä rannetunnetta). Toivottavasti se tajusi mitä mä tarkoitin, kai sen asian olisi voinut muutenkin ilmaista mutta jos joku ilmaisu kuvaa jotakin asiaa parhaiten niin miksi ei käyttäisi juuri sitä, heh.

Sieltä mä kävelin keskustaan ja tarkemmin sanottuna vieläpä paikallisen joukkoliikenteen toimistoon ostamaan bussikorttia. Koskapa joudun tätä nykyä matkustamaan linja-autolla, niin on ihan järkevää omistaa sellainen kortti. Tulee siten ilmeisesti halvemmaksi liikkua pisteestä A pisteeseen B. Muuten en ole tähän asti niin aktiivisesti siirtynytkään paikasta toiseen että olisin moista tarvinnut. Mitä nyt omalla autolla aina johonkin mennään ukkelin kanssa (lue: kauppaan...), tai sitten mä vaan kävelen ja kesällä pyöräilen. Yritän pyöräillä paremminkin, viime kesänäkin ajoin vaan muutamia kertoja, jos oikeen totuudellisiksi aletaan.

Eipä tässä nyt muuta, oon istunut sen verta kauan tässä koneen ääressä että pakko mennä antamaan veren kiertää takapuoleenkin asti välillä. :)

<3