1314430.jpg

Heippa!

Mä olen nyt viikonpäivät pyöritellyt erilaisia versioita ylläolevasta kuvituskuvasta ja ajattelin että nyt olisi aika jo rohkaistua ja julkaista yksi versio täällä blokissa. Tämä kuva on hepoliinin mielikuvitusta SusuPetalin runosta "Jokirannassa", joka löytyy siitä sen runokokoelmasta ("Taikkarin mäellä", tilattavissa kirjakaupoista), jonka mä tilasin tässä jokin aika sitten ja josta tykkäsin paljon vaikken muuten ole vielä kauheasti runoja lukenutkaan. Valitettavasti nyt meidän täytyy mennä vaan tällä kuvalla koska en voi julkaista sitä runoa tässä yhteydessä (ei kai niin saa tehdä meinaan!). Täytyy sitten neuvotella armon runohenkilön kanssa onko mahdollista laittaa vaikka pari kuvan syntymiseen erityisesti vaikuttanutta pätkää julki tässä, kunhan se palaa sieltä ulkomailta. Ruojake kun on saanut tilaisuuden lähteä jonnekin lämpimään, perkele :) *kateellinen*. No ennoo kateellinen, ihan kiva että ihmiset matkustaa vielä kun se on mahdollista...

...Pikkasen kärsii tuon kuvan ulkoasu koska se on tuossa yllä vain neljänneksen kokoinen alkuperäisestä käsinpiirretystä eli yksityiskohdat on aika hyvin häipyneet johonkin mutta eihän me siitä välitetä, eihän.

Katotaan nyt miten mä innostun vielä julkaisemaan niitä muita versioita (kunhan ovat valmiita). Alkuperäinen kuva on meinaan ihan oikea värikuva (siis itsepiirretty oikea) ja sitten on mustavalkoinen versio ja sellainen ja tällainen jne.... En mä jaksa nyt tilittää, katsokaa kuvaa. Olisin kiitollinen (rakentavasta kritiikistä) myös palautteesta ja ajatuksista jota kuva ehkä on herättänyt hänessä, joka tänne on eksynyt, ja tietysti myös tiedosta ellei kuva ole herättänyt mitään tunteita (jolloin voin yrittää tehdä jotain paremmin jne..).

<3 hepoliini

P.S. Perustin kuvituksille oman kategorian vaikka kai "sutuissa jutuissa" on myös osittain kyse myös siitä... tavallaan. Moro!

P.P.S Niin ja tämän kuvan käsittelyjutut on tehty yhdellä aika kököllä ohjelmalla (suomeksi: vitun hankalaa, jos sallitte ilmaisun) joten jos joku osaa suositella hyviä tietokoneohjelmia ko. tarkoitusta varten niin tää ois kyl tosi kiitollinen :)