Guten morgen!

Laivareissu on tehty ja takana. Itse asiassa me kyllä lähdettiin sinne jo lauantaiaamuna ja palattiinkin jo eilen aamulla mutta en ole vaan saanut tilaisuutta raportoida elämäni pienistä ihmeistä sen jälkeen. Tai varmaan olisin vaatimalla saanutkin "koneaikaa" mutta oikeestaan väsytti eilen niin pirusti että hyvä kun jaksoi muutenkaan pitää aivotoimintaa yllä, eli vietin päivän telkkaria katsellessa. Tulihan sieltä kaikkea hyvää sunnuntaihömppää, tai hyvää ja hyvää mutta sopivan brainsoffia kuitenkin.

Sehän on vanha viidakon sanonta ettei laivalla kannata välttämättä olla ainakaan kokonaan selvin päin. Ihan vaan oman mielenterveytensä takia. Ajattelin tällä kertaa kokeilla miten voi vetää viinaa yhtä paljon kuin normaalisti mutta ilman krapulaa, eli tässä olisi se känni ilman krapulaa resepti. No se tietysti perustuu siihen että venytetään juoma-aikaa mannermaiseen tissutteluun normaalin perseet olalle toiminnan sijaan. Mäkin jo hyvissä ajoin puoli yhdentoista aikaan aamulla huomasin istuvani baarissa lonkero nenän edessä. Sitten siinä menikin noin kellon ympäri nautiskellessa erinäisiä alkkomahooliannoksia. Illalla käytiin seisovassa pöydässä ja sen jälkeen oli niin pirun väsynyt että tapahtui simahdus ja nukkumaanmeno sillä seurauksella että aamulla heräsi - no ei nyt virkeänä, niin kuin ei melkeen koskaan muutenkaan, mutta - ilman krapulaa. Minkäänlainen vanha rotta ei maistunut suussa. Nyt mä ymmärrän miten ne voi jossakin "Emmerdalessa" koko ajan (ja joka päivä) vetää viinaa ja pysyä vielä tolpillaan. No just sen takia kun ne tekee sitä koko ajan.

Mutta hengissä säilyttiin ja silleen. Ja voi perkele kun pakko taas tunnustaa oma täydellisyydettömyytensä kun menin polttamaan yhden tupakan ihan vaan hetkellisessä mielenheikkoudessa kun keskusteluaihepiiri sivusi hetkellisesti alitajuntaa piinaavia aiheita. Tietoisestihan mä olen niin cool, ettei mikään liikauta, joo joo... Ei kun ukkeli vaan mainitsi "ohimennen" taas jotain inhostaan täällä asumista kohtaan. Ja vähän muustakin. Mutta ei siitä nyt enempää, ei jaksa miettiä. Harmittaa vaan se tupakki, mutta toisaalta jaksoin koko päivän olla ilman vaikka oli drinksu nenän edessä. Siis siihen asti kun en enää jaksanut.

Joo, ei kauhean virkeällä tuulella ehkä nytkään. Taidan käydä tässä välissä hakemassa kupin teetä kun tulin vasta ulkoa aamukävelyltä enkä ole vielä ehtinyt tehdä mitään sellaisia aamutoimenpiteitä. No nyt on tee valmistumassa. Se on muuten jännä että vaikkei ollutkaan krapulaa niin silti nyt on sellainen olo fyysisesti kuin se tonttulauma olisi taas käynyt hyppimässä päällä koko yön ja vielä mennessään nakelleet pienillä vasaroilla mun lihaksia. Kai mä alan tulla vanhaksi... :)

Jees. Mä taidan mennä juomaan ne aamuteeni nyt kun ei tästä kirjoittamisesta muuten tule yhtään mitään. Mutta pointti oli vaan se että täällä sitä ollaan taas. Hyvää viikonalkua!

T: nuutunut hepoliini <3