Heip!

Tulipa eilen vähän innostuttua tuon musiikin linkittämisen kanssa. No, se nyt oli sellainen pieni otos eilisen tutkimusmatkani tuloksista. Perään sitten todettakoon lain hengen mukaisesti (kuuliaisesti) että suunnaksi otetaan levykauppa jos innostutaan jotakin enemmänkin kuuntelemaan... :)

Joo, ei pää taas oikeen toimi. Tunnustan, otin eilenkin muutaman ja poltin myös muutaman. Mitenköhän päästinkin itseni lipsumaan varsinkin tuossa tupakka-asiassa. Johtuu varmaan jonkinlaisesta tarpeesta rikkoa noita itse itselleni luomia sääntöjä (F The Rules). Tai jotain. Nyt kun suussa maistuu kakkeli, niin eiköhän samaan syssyyn voi todeta että ei tarvis taas vähään aikaan maistua. Yäk. Ällöttävää. Mutta edeltäviin viitaten; musiikki ja alkoholi vähän kuin kuuluu yhteen, siksi kai innostuin värkkäämään sen typerän karaokeliininkin...

Pistin porisemaan kahvin kakkoskierroksen, josko sitä virkoaisi taas tähän elämään. Pikkasen meinaa olla jotain morkkiksentapaista ilmassa, siis tällä kertaa ihan vaan alkoholin itsensä aiheuttamassa muodossa, ei sen takia että olisin saanut päähäni tempaista jollain neronleimauksilla. Kai se niin on että ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, pää ja kroppa elävät samaa elämää, eivätkä ole jotain toisistaan irrallisina leijuvia yksiköitä. Eli jos vetää viinaa tai muuta vastaavaa nautintoainetta (itseni tapauksessa tällä kertaa vähän olutta vain) niin sen huomaa sekä sielussa että ruumiissa. Eli siitä päätellen morkkis ilman mokailuja on ihan looginen olotila. Viimeiset kaksi aivosolua kamppailee henkiinjäämisestään?

Ovikellokin on soinut tänään jo muutamaan otteeseen. Eipä olla avattu, siellä on kuitenkin niitä pikku-noitia eikä täällä taida olla mitään annettavaa. Tietysti voisin yrittää sujauttaa muutaman ylijäämäoluttölkin tuolta jääkaapista lasten koreihin mutta siitä tulisi varmaan sanomista jälkikäteen. Sitä paitsi, ei se olut taida täällä ihan vähään aikaan loppua muutenkaan kuitenkaan. Sen verran paljon ukkeli sitä kantoi viimeiseltä laivareissulta mantereen puolelle. Eli täytyy vaan piilotella hiljaa tämä päivä, ja kuka tietää vaikka siellä olisi taas TV-lupatarkastaja noitain sijaan. Mutta tietystihän meillä teeveelupa löytyy...

Lueskelin aamutokkurassa päivän hesarit (Helsingin Sanomat) ja turkkarit (Turun Sanomat). Hesarissa oli jälleen juttua - yllätys yllätys - blokeista ja muutamakin blokkaaja sai ilmaista palstatilaa blokinsa mainostamiseen. En tosin ole vielä päättänyt mitä mieltä olen siitä, onko se hyvä vai huono asia blokin kannalta (joo, mä olen vaan kateellinen). Varmaan jos tavoittelee laajaa julkisuutta niin hesarin sunnuntainumerossa komeileminen ajaa tätä asiaa hyvin. Mutta jos haluaa pysytellä vähän piilommassa niin... Vai onkohan kuitenkin jokaisella blokkaajalla takaraivossa haave siitä että oma bloki tulisi suosituksi ja tunnetuksi? Varmaan jollakin(!) tasolla, muuten kirjoittaisimme ehkä salasanan takana? Ja sitä paitsi, olisiko salasanan takana oleva tuotos edes bloki sanan varsinaisessa merkityksessä. Mielipiteitä? Muuten siinä artikkelissa todettiin että suosituimmat blokit eivät suinkaan ole asiapitoisia vaan enemmänkin viihteellisiä. Suosituimpia blokeja olivat (blokilistan mukaan) (taas yllätys yllätys) "käsityöblokit" sekä "oman elämän paljastus" -blokit. Siinä lukiessa aloin sitten miettiä että mihinköhän kategoriaan sitä itsensä voisi niputtaa. Näkemyksiä?

Turun Sanomat kertoi taasen Kambodzalaisista lapsista. Siitä miten lapsia käytetään kuin kauppatavaraa ikään. Sitten lapset päätyvät kadulle myymään, kuka mitäkin (= tavaraa ja "tavaraa"). Ei hitto mene mulla jakeluun! Varmaan se artikkeli löytyy (en ole varma) jostakin Turun Sanomien nettisivuiltakin jos joku haluaa lukea enemmän. Ihan vaan sen takia nyt mainitsin että vaikka esimerkiksi hepolandiakaan ei ole mikään päivänpolttaviin kysymyksiin keskittyvä julkaisu niin se ei tarkoita että hepoliini persoonana keskittyisi vaan viihteellisiin asioihin. Kyllä mua kiinnostaa mitä maailmalla tapahtuu. Pitäisiköhän ottaa mallia muista ja perustaa vaikka joku rinnakkaisbloki sellaisille asioille? Mutta kuten Hesarissa mainittiin, ei ihmisiä kiinnosta asia, vaan viihde... Ei se silti toisaalta tarkoita että "asiasta" pitäisi sen takia hankkiutua eroon, vaan ehkä pikemminkin sitä että sen määrää pitäisi lisätä, ja tehdä sitä "historiankirjotusta maan matosen tasolla".

Huh. Vuodatus. Nyt menen huuhtelemaan suun sisäpintaa Moccamasterilla keitetyllä kahvilla. Niin, ja siinä olisi muuten yksi vinkki säästää luontoa - Käytä Moccamasteria! Tarvitset vain puolet normaalista kahviporomäärästä (mulle ei maksettu tuosta). Moccamaster - ja luonto kiittää. (vertaa: älä juo kahvia - ja luonto kiittää) ;)


<3
Hepoliini