Huomenta.

Mulla on taas NIIN paljon patoutunutta agressiota, että tunnen pääni kohta räjähtävän. Äläkä kysy minkä takia, en sitä kuitenkaan osaisi taaskaan kertoa. No jos muutamalla sanalla: Ukkeli, Kuopio, työttömyys, koira, oma pää, kurssi, yrittäminen, epäonnistuminen, luuserius, saamattomuus, välinpitämättömyys, sekasotku, epäjärjestys, epätietoisuus...

Juuh, ahhahaha. Mietin tuossa, kun kävin pakollisella aamukävelyllä (nyt on taas se vaihe kun ei voisi vähempää kiinnostaa ulkoilla koiran kanssa), että tekisi mieli huutaa ääneen: "Suksikaa vittuuuuuuun!! Kaikki!!" Siinä samalla tajusin (taas), ettei se ole ukkelin vika jos mua ei miellytä sen tasaisin väliajoin ilmenevät päähänpistot. Sehän on mun vika, kun en kykene niihin sopeutumaan ameeban lailla! Eivät tällaiset hepoliinit selviä mistään evoluutiokehityksestä hengissä, siinä kun pitäisi olla edes pieni hitunen omaa tarvetta pärjätä. Ja mullahan ei sitä ole, mikäli muistelee ammatinvalintapsykologin tekemiä psykologisia testejä. No, enpä mä koskaan kovin kunnianhimoinen ole ollut, että jos kunnianhimo on joku elinehto, niin kai voin sitten alkaa tilailla jo jotain loppusijoituspaikkaa itselleni.

En muistanutkaan kertoa, että tullessamme Kuopion reissulta takaisin kotiin, odotti oven välissä kirje oikeusaputoimistosta. Sisällä oli VIHDOIN ja viimein (terveisiä vaan perseeseen) se vakuutusoikeudenpäätös siitä karenssiasiasta, josta aikoinaan valitin, ja joka valitus sitten kaiken kaikkiaan kesti melkeen KAKSI JA PUOLI VUOTTA! Mun mielestä TÖRKEÄÄ antaa ihmisten odottaa noin kauan. Ja päätös oli vielä kielteinen, minkä vuoksi mun spontaani reaktioni oli sillä hetkellä ajatus siitä että pyysin perseeni siihen paperiin, silppuan se ja lähetän takaisin niille kusipäille, jotka sen päätöksen kaikessa viisaudessaan väänsivät. Haluatteko kuulla päätöksen perustelut? No, kuulette silti. Tässäpä suora lainaus hieman tiivistäen vakuutusoikeuden päätöksestä, nimen tilalle vaihdoin sentään "blogiomani" (hei, onhan mulla hitunen itsesuojeluvaistoa!), heh:

"TYÖTTÖMYYSTURVALAUTAKUNNAN RATKAISU

Työttömyysturvalautakunta hylkää valituksen

PERUSTEET: Työnhakijalla, joka ilman pätevää syytä on eronnut työstään, ei ole oikeutta työttömyysetuuteen 90 päivän ajalta työsuhteen päättymisestä lukien.

Henkilöllä on pätevä syy erota työstä silloin, kun työtä hänen työkykyynsä huomioon ottaen ei voida pitää sopivana.

Hepoliinin työsuhde ****:ssä ajalla ****-**** on päättynyt Hepoliinin omasta pyynnöstä. Hepoliini on vedonnut terveydentilaansa, työpaikkakiusaamiseen ja muuttoon Turkuun. Asiassa ei ole ilmennyt, että hän olisi ottanut yhteyttä työssä ollessaan esimerkiksi työsuojeluviranomaisiin tai ammattiliittoon yrittääkseen selvittää työpaikan ongelmia. Esitetyn lääketieteellisen selvityksen perusteella ei voida todeta, että Hepoliinilla olisi ollut terveydentilansa vuoksi pätevä syy erota työstä. Asiassa ei ole ilmennyt sellaisia seikkoja, joiden perusteella muutto Turkuun olisi ollut työvoimapoliittisesti pätevä syy erota työstä. Hepoliinilla ei ole ollut työvoimapoliittisesti pätevää syytä erota työstä ja tämän vuoksi hänellä ei ole oikeutta evättyyn etuuteen.
LAINKOHDAT Työttömyystyrvalaki 2 luku 9§ ja 10§."

Että revitään siitä sitten. MUN olisi pitänyt selvittää työpaikan ongelmia! Voi jumalauta, etten paremmin sanoisi. Ja niin sitä vaan käveltiin lääkärin ylitse tuon kirotun toimikunnan toimesta ja päätettiin ettei lääkärinlausunto ole pätevä. Ja kaiken huipuksi mun perustuslaillista oikeuttani VALITA itse asuinpaikkani raiskattiin tuolla tavalla! Joo, tai saahan sitä valita missä asuu, siitä vaan saatetaan rangaista. Vituttaa.

Hyvästi. Mä menen nyt etsimään itselleni töitä vaikkapa jostakin PAKKASvarastosta (perkele!!), koska nythän mulla on lausunto että olen täysin kykenevä vaikkapa siihenkin työhön, niissä olosuhteissa, ja siitä lausunnosta ei voi edes valittaa. Nauraisin, ellei melkeen itkettäisi (ja kiukuttaisi niin maan perkeleesti tuo naurettava paskapaperin palanen).

<3 Hepoliini

EditPeeÄs: Vähän taustamusiikkia Sineadilta...
...ja katsokaa myös miten hurmaavasti Enrique levitoi...

P.S. Kirjoitin vahingossa "väärän päätöksen" tähän juttuun; oikea seuraa kohta perässä omassa osiossaan. Olinpas mä typerä ja huomaamaton.