Huomenta!

Vaikka ei se taida olla enää kovin huomen. Mä mietin, että oonkohan viettänyt liikaa aikaa täällä blokien äärellä koska aamulla juuri ennen kuin heräsin, näin unta, jossa "blokitoveri teppe(yksi hänen monista nimistään)" puhui mulle/mun kanssa jotakin. Se oli jonkinlainen keskustelu näiden blokien kommenttilaatikoilla käytävistä keskusteluista. Harmi etten muista enää tarkalleen sitä ilmaisua mitä teepee siinä unessa keskustelusta käytti, mutta sisällöltään se oli jotain mitä voisi myös "vuorovaikutteiseksi ilotteluksi" kutsua. Mutta se ilmaisu oli vaan paljon parempi. Jaa-a, onkohan mun aivot onnistuneet tietokoneruudun kautta imaisemaan promillen tepen verbaalisesta lahjakkakuudesta...varo vaan teppe, kohta vien loputkin tuhkat pesästä.

Eikä tuo ollut ensimmäinen uni, jonka tässä aivan lähiaikoina olen blokitovereista nähnyt. Yhtenä yönä kirjoittelin SusuPetalin kanssa viestejä blokin kautta, ja nämä viestit sitten tulostuivat jollakin mystisellä tavalla virkatuille pienille erimuotoisille "kuviolapuille" (en tiedä minkä laitteen kautta...), joita suunnittelin käyttäväni ensi jouluna joulukuusenkoristeina. Ihan skitsoa :).

Palataas tähän päivään tuolta unien maailmasta, niin kivaa kuin siellä olisikin viettää enemmän aikaa. Mä jäin aamulla nukkumaan vielä kun ukkeli lähti ajoihin. Ajattelin sallia sen itselleni koska kello oli siihen aikaan vasta seitsemän, eikä mulla ole mitään menoa, koska mut on jätetty kurssin puolesta yksin turhautumaan kuoliaaksi tänne kotiin, ja miettimään että "mitäs nyt". No, ukkeli siinä kävi sanomassa heipat ja totesi että ulkona on sitten ihan kamala lukimyräkkä. Mä aattelin että se taas liioittelee, ja käänsin kylkeä, mutta kun heräsin niin ikkunasta näin ettei se kauhean väärässä ollut. Eikun siinä sitten vaan michelinukko-takkia, toppahousua, pipoa ja vaelluskenkää päälle ja menoks. Päätin jo lähtiessä että tänään on se päivä kun aamupesu, tarkemmin sanottuna naamapesu, suoritetaan ulkona luonnonmateriaalilla, jota myös lumentapaiseksi kutsutaan. Remppamiehet (ne vaihtaa kaakeleita käytävän seinään koska joku ei ole aikanaan osannut kaakeloida niitä oikeanlaisella laastilla) ja naapurintäti pölähtivät vastaan alhaalla kun tulin hissistä, ja naapurintätikin varoitteli (pikkukoiransa kanssa) miten kamala ilma siellä on. "Juu, mä näin ikkunasta". Mukavastihan tuo 15m/sek.(?) lentävä lumi(vai mitä happosadetta lie ollut?) pisteli kasvoja kun vastatuuleen koiran kanssa pyyhällettiin. Jostakin kumman syystä mua ei edes harmittanut (meinasin sanoa vituttanut, mutta siistin suuni) tuo ilma - päinvastoin. Kummasti vaan virkisti noin fyysisesti ainakin, ja melkeen huomasin jonkun hymyntapaisen käväisevän suupielessä. Ehkä mut voi virallisesti kohta julistaa hulluksi.

Hymyntapainen kävi muuten eilenkin suupielessä tuolla koiralenkillä. Siinä ehtii aina miettiä yhtä ja toista kun elukka nuuhkii lajitoverien tekstareita puunkyljistä. Tuli taas mieleen käsite "määräaikainen parisuhde". Mietin että jos ukkelia ei olisi mun elämässä, ja jos laittaisi vielä hynttyyt yhteen jonkun kanssa, niin tekisi kirjallisen (!) sopimuksen parisuhteen laadusta; olisiko parisuhdesopimus määräaikainen vaiko ihan toistaiseksi voimassaoleva. Melkeen kallistuisin ehkä määräaikaisen puoleen, voisihan siihen sitten anoa jatkoaikaa, tai elleivät osapuolet määräajan kuluessa syystä tai toisesta näyttäisi kykeneväisyyttään tyydyttävään parisuhderatkaisuun, voitaisiin sopimuksen antaa raueta ja kumpikin jatkaisi omille tahoilleen tyytyväisinä. Tietysti siinä pitäisi olla lista erinäisiä pykäliä ja momentteja sekä muita sääntöjä liitteenä. Ja ehkä sopiva kesto ensimmäiselle määräaikaisjaksolle voisi olla jotakin kolmesta kuukaudesta puoleen vuoteen. Edellyttäen että siinä vaiheessa on jo käyty määräaikainen seurustelusuhde läpi.

Jees. Kuka kannattaa?

Mä taidan mennä nyt hillumaan (taas) työkkärin sivuille, että näyttäisi edes siltä että hakisi jotakin töitä (terveisiä vaan mun aina kannustavalle ukkelille sinne jonnekin). Etsin eilen myös(työpaikkojen ohella) tietoa oppisopimuksesta, mutta siinäkin on tietty se pieni pulma ettei oppisopimukseen voi mennä ilman työpaikkaa... ja tietysti olisi varmaan hyvä valita joku alakin, sitten kun ensin tietäisi että mistä kaupungista(!) sitä lähtisi hakemaan. Että hyvin selvät on sävelet noissa työasioissa. Ehdotuksia otetaan kernaasti vastaan. :)


<3 Hepoliini, luuseri omasta syystään?


Lisäys
P.S.: Metallica - Enter Sandman...