Iltaa.

Menee varmaan vähän liiallisuuksiin, kun hepalta pukkaa jo viidettä(!?) heppajuttua tämän päivän aikana, mutta viittaan edelleen siihen, että omaa päätäkin tässä muun hauskan ohella hoidetaan, että siltä pohjalta nyt taas raaputan blokiruutua.

Ystäväni O(joka on ollut "kupilla" Sepulturan(!!) tyyppien kanssa!), soitti tuossa illansuussa mulle. Juteltiin siinä aika pitkät tovit, ja "käytiin yhdellä" siinä puhelimen välityksellä. Oolla (terkkuja vaan, O, tiedän että sä luet tämän vielä) kyllä taisi olla vähän vahvemmat juomat siellä kuin mulla. Ihan mahtavaa oli kuulla pitkästä aikaa vanhan rakkaan ystävän ääni. Ellei ukkeli olisi ollut kotona, niin olisi varmaan tullut tilitettyä asioita vähän perinpohjaisemminkin, kuka tietää. Mulle kun tuo luurissa roikkuminen ei tunnu sillä tavalla yhtä luontevalta kuin jos vaikkapa olisi ihan kasvotusten. mukavampi meinaan puhua asioista, kun näkee toisen naamataulun. Tai sitten, helpompi on kirjoittaakin kuin olla puhelimessa... No, pikkasen siinä pintaa raapaistiin ja O sanoi, että hän ei kyllä tajua, minkä takia ukkelin pitää mut sinne raahata, varsinkin kun muistaa, etten siellä kovin onnellinen ollut...eikös se jotenkin noin mennyt, O? Mä sitten sanoin siinä yhtä ja toista, lupasin soitella alkuviikosta uudelleen paremmalla ajalla (vaikka oltiinkin nytkin jo varmaan tunti puhelimessa).

Nooh. Tulin juuri saunasta. Ukkeli alkoi jälleen hiillostaa mua siitä muuttoasiasta. Ja mua alkoi ahdistamaan. Teki mieli sanoa, että "muuta sitten itestäsi sinne, perkele!", mutta en sitten sanonut kuitenkaan. Sanoinko muuten(että varmasti tulisi tilitettyä ihan kaikki...öööh, onkohan tää taas kovin korrektia..), että eilen ukkeli sanoi mulle, että mun naama on vituttanut sitä viime päivät? Ja tänään se taas sanoi, ettei pidä mun vittumaisesta asenteestani, kun pyysin sitä, mielestäni ihan kauniisti, lopettamaan nalkuttamisen kaikesta kun oltiin parvekkeella tupakalla...joo, on vähän repsahduksia taas sattunut...sori. Mä en vaan tajua, että minkä takia pikkuasioista pitää tehdä jotakin ongelmia. No mutta, siitä muuttoasiasta mä sitten kysyin ukkelilta, että haluaako se, että mä sanon sille NYT, että mä en aio sinne muuttaa, kun jotenkin tuntui, että se oikeen kerjäämällä kerjää sitä multa. No, ei kuulemma halunnut. Voi tsiisus! Minkä takia kaiken pitää olla aina niin hankalaa? Onko se joku luonnonlaki, että kidutuksen määrä tässä elämässä on jollakin tavalla vakio?? Tai sitten se koskee vaan hepoliinin elämää, ahahaha! Joo, tosi hauskaa...

"Nalkutinalkutinalkuti..."

Joo, en mä taas saanut kirjoitettua sitä, mitä mun piti, mutta ei kai se niin vakavaa ole(ai ei vai). Huomenna puolilta päivin starttaa sitten "heppakuljetus" kohti Tampereen suuntaa sinne synttäreille, turvallisesti isän ja äitin kyydissä, kuten pienten(?) kilttien(?) hepoliinien kuuluu. Kuten jo sanoin, ukkeli ei lähde mukaan... Ihan kiva kyllä nähdä noita veljiäkin, eiköhän se nuorempi isovelikin sinne saavu. Sen kanssa ollaan enemmän oltukin yhteyksissä tässä viime vuosina, kun heppaliinillekin on tullut tuota ikää lisää. Mehän ei olla meinaan veljien kanssa koskaan asuttu saman katon alla, harmi. Hyvä kun sekin on sellanen pitkä ja tumma, ja ite on tällanen vaalea lumppu. Joo, pitää koittaa vähän mainostaa veljeä, että kaikki tytöt vaan mulle meiliä, jos sellanen kiinnostaa, niin voin toimia parittajana, se on meinaan vapaa. (Juu, todella älytuulella oon tässä...). Vaikka kyllähän se niin on(!), että ei pitäisi tyytyä siihen ekaan vastaantulevaan, vaan odottaa, että se samanhenkinen ja oloinen sieltä jostakin putkahtaa...ja tää ei liittynyt edeltävään millään lailla. Niin.

Jos olisi ollut vähän aiemmin liikkeellä tuossa synttäriasiassa, niin olisi voinut "Lumppujen" kautta kysyä, mitä sinne pistäisi päälle, heh. Varmaan se on pakko laittaa se punainen hame, josta jo joskus "rekkakurssin" aikana vaahtosin. Ei oo kauheesti valinnanvaraa, vaikka tuskin ketään siellä kiinnostaa, mitä mulla on päällä. Pitää sitä silti koittaa olla hyvätapainen, vaikka osaan kyllä ilmeisesti olla kovin pahatapainenkin... Jooh. Että huomenna hepolandia (joo, eipä hurrata siellä!) vaikenee varmaan (ehkä, en lupaa) ainakin alkuiltaan asti. Vaikka jos oikeen kovat vierotusoireet iskee, niin eiköhän sitä saa koneen auki aamullakin. Save me, please!!

<3 Hepoliini

P.S. Type O Negative - Love You To Death

P.S.EDIT: Tää on O sulle: Ramstein - Du Hast (tämä soi siinä "malli-hepoliinin" "muotinäytöksessä" silloin(mistä oli puhe)...;))