Nonni!

Kaupassa on käyty tuhlaamassa heppaliinin pennosia taas. Emmä nyt tiedä, onko kovin kohteliasta juoruta tällä tavalla selän takana (ai minkä "selän takana"..!), mutta saatiin vielä ukkelin kanssa aikaiseksi pikku riita siinä, kun se mulle sanoi, että nyt voitais mennä kauppaan, ja mulla oli just jutunteko tässä kesken (piti sen kuvan kaveriksi kirjoittaakin jopa), ja sitten se alkoi taas valittaa, että onko normaalia kun mä kuulemma (??) kymmenen tuntia päivässä (ei oo totta) istun tässä koneen äärellä. No mua alko siinä vituttaa, ja totesin sille itse katselleeni herran omaa tietokoneen ääressä istumista muistaakseni sellaiset kuusi vuotta putkeen, ja sanoin, ettei sillä mun mielestä ole mitään oikeutta natkuttaa mun uudesta lempiharrastuksestani. En mä tiedä, mikä määrä ukkelille sitten mahtaisi sopia, että mä tätä konetta käytän? MÄ KUN EN KUITENKAAN OLE MIKÄÄN KAKARA, JOLLE TARVII SANELLA ASIOITA! Ja taas mä sain kuulla, että miten mä en tee sitä ja tätä ja tota, ja miten hän itse vaan joutuu kaiken tekemään. Tuntui, että oli jopa mun vika, jos muuttoautoa ei löydy ajoissa. No, en nyt viitsi sanoa, mitä siinä vaiheessa ajattelin.

Sitten ukkeli vaanhtosi taas siitä, että miten hänestä tuntuu, että mä aion jotain viikkoa ennen muuttoa sanoa sille, etten mä lähdekään, ja että se olisi HÄNELLE äärimmäisen kusinen paikka. No, mä sitten siinä kysyin, kun kalskahti hieman korvaan, että eikö se muka mulle olisi millään tavalla kusinen paikka, siinä vaiheessa vaihtaa kurssia. No, kuulemma mulla olisi helpompaa, kun ei ole tavallaan mikään pakko muuttaa sinne (juuri nyt), niin kuin hänellä, joka on jo sopinut töistä ja sen sellaisista. Mä sitten ukkelille sanoin, ettei se pointti tee mistään asiasta yhtään sen "helpompaa"...

Joo, kamalaa tilitystä. Tiedän. Hyi mua. Mulla vaan keittää päässä tuollaiset että sanellaan mitä pitää tehdä, ja milloin, ja minkä takia ja ei saa tehdä sitä ja tätä ja... Paras oli, kun näin ukkelin huulien liikahduttavan maailmalle sanat: "Yhtään enempää ei sieltä sun tililtä nosteta, että jää rahat vuokratakuuseen". Mulla palo hihat, kun ei mullakaan tietääkseni ole oikeutta koskaan ollut ukkelin rahan säästämisistä tai säästämättömyyksistä mitään lausua. Ja niistä säästämättömyyksistä olisikin monta pirullista (mutta olen nyt niin kiltti, enkä näin julkisesti ala repostella jo menneillä asioilla..hmn.) tarinaa tarinapankissa, eli pääherneessä.

Jooh. Sitten käytiin kaupassa ja nyt olen kuvannut ja hieman muokkaillut kuvamateriaalia tulevaa (en tiedä vielä milloin) "Lumppu"-juttua varten. En tiedä, meneekö liian intiimiksi esitellä "sellaisia hörhelöitä", mutta paljastetaan, että jotain sen suuntaista SAATTAA olla luvassa. Mutta ihan hyvällä maulla tietenkin (miksikä oikein minua luulette?;)), ahahahah!! Ei kun ihan oikeesti. Kyse ei ole alusvaatteista mutta jostakin sen suuntaisesta kummiskin...köh.

Jees. Takasin hommiin...

<3Hepoliini