Iltaa!

Tää päivä on ollut sekavuudessaan ja pirstonaisuudessaan aika takapuolesta, jos ottaa kaikki osatekijät huomioon, niinku vaikka sen, että on aika vittumaista hallita tsiljoonaa asiaa kerrallaan jos elimistö kärsii...

No mutta itkut sikseen, ja katsotaan mitä kaikkea mä olen täällä saanut tänään aikaiseksi (mm. niistä ukkelin mulle taas langettamista "päivätehtävistä"(hiton natsi!)! Ihan niinku mä nyt voisin SILLE koskaan sanoa, mitä SEN pitäisi tehdä tai olla tekemättä..). 1. Olen tämän päivän aikana, huonohkosta hapestani (joka tosin on jo parempi) huolimatta kiikuttanut koiran kaksi kertaa lenkille, vaikka olisi vituttanut jos olisi kiinnostanut. Mutta sitähän ei multa kukaan koskaan kysy, että kiinnostaako(vaikka se ei periaatteessa ole toi eläin edes mun hankinta). 2. Siitä tuli mieleen, että olen paimentanut koiran ja kissan välisiä tappeluita noin 12 kappaletta(arvio). Lisäksi olen kaksi kertaa kaivanut "suojan"(päätelkää mikä suoja on kyseessä) koiran suusta, kun se on sen jostakin kaivanut suuhunsa. Viimeeksi mm. äsken kun istuin vessassa niin muina poikina käppäsi siihen viereen ja nappasi suuhunsa ohi mennen kun en ollut kerennyt...no se siitä. Joo, en pidä vessan ovea kiinni kun ukkeli ei ole kotona. 3. Olen pessyt erinäisiä vaatteita kirpputoria varten. Olen pessyt yhden talvitakin ja yhden maton. 4. Olen penkonut pitkästä aikaa blokiani ja todennut miten paljon mulla on ollut varsinkin aiemmin tapana täällä valittaa. Mutta se johtui varmaan myös siitä sieluntilasta, missä silloin elin (ja tupakkalakon aloittamisesta). 5. Olen tehnyt ruokaa ja pessyt astioita. 6. Olen kaivanut kaapeista kaikenlaista roinaa kirppistä varten. 7. Olen puhdistanut kissanhiekkalaatikon. 8. Olen imuroinut perse pystyssä huoneita koirankarvoista; koiralla on karvanlähtöaika, varmaan se tekee siten paremman vaikutuksen kiimaisiin narttuihin, vai luopuvatkohan nuo koiruudet karvoistaan samasta syystä kuin ihmiset? 9. Olen imuroinut ja paketoinut(Si! ;)) olkkarin ison maton muuttoa ajatellen jo valmiiksi. 10. Ja siinä sivussa blokannut, blokannut ja blokannut, ja 11. puhunut tunnin Jiin kanssa puhelimessa, kun soitin sille ja kerroin muutosta. Jii ei yllättäen ollutkaan huomenna menossa Klubille, kuten yleensä, vaan jonnekin "mummolaakson"(??) bileisiin. Sovittiin että 9.5. tai 10.5. mennään juhlistamaan mun lähtöä yhdessä jonnekin baariin. Jii kertoi myös että sen kaveri oli kuollut ihosyöpään... :(

Että sellasta. Niin ja sitten Jii pakotti mut lupaamaan, että kirjaan itseni Facebookiin. No, saa nyt nähdä, milloin sen teen. Pakko kai se on lupaus pitää, eijjoo meinaan tapana lupailla mitään sillä mielellä, että valmiiksi jo tietää, ettei tule koskaan sitä lupausta pitämään. Niinku oon huomannut että joillakin nimeltämainitsemattomilla on tapana, *kiillottaa sädekehää*.

Miksi musta silti tuntuu etten ole saanut tänään aikaiseksi oikeastaan yhtään mitään?! En ole täyttänyt sossuhakemusta, en ole hinnoitellut tavaroita, en ole sitä ja en ole tätä. Ja pystyykö muka normaali-ihminen hoitamaan kaiken tuon yhden päivän aikana? Varmaan joku pystyykin, mutta ilmeisesti mä en kuulu siihen porukkaan. Joo. Onneks ei sentään vattaan satu enää tällä hetkellä, hyviä lääkitysohjeita sain myös tuolla laatikolla muun muassa Kaalikselta. Kiitos niistä ja muistakin "piikitysohjeista" ;D!

Kai se täytyy taas ladata vaikka pesukone täyteen, niin voin sitten ukkelille pokkuroida ja esittää, miten ahkera pikku-emäntä mä olenkaan täällä ollut (joojoo...köh). Varmaan se tekee jonkun tupatarkastuksen täällä ensi töikseen. No ei sentäs, ei pidä ukkelia mollata. Minkä se sille voi, että omien sanojensa mukaan on niin siisti luonne. (Mä oon sitten vaan se, joka yleensä sen hänen siisteydentarpeensa tyydyttää, eikä ko. herra itse...) Varmaan se on ihan happy happy, joy joy, kun on puhdasta taas. Ainakin sietäs olla! (ja taas mä valitan, mutta se onkin yksi niistä oikeuksistani/tarkoituksista täällä omalla laatikolla). Sii juu leitör, ool mai bloglovers! :)

<3 Hepoliini

p.s. Väsykin on, tarttis halin. :/