Huomentapäivää.

Se on sitten vissiin vappupäivä tänään. Oikeestaan ei vois paljon vähempää kiinnostaa koko juhla. Sitä paitsi parisen vuotta sitten vappu sai vielä uuden merkityksen kun siskonpoika putkahti maailmaan. Silloin oli vielä siskon luona kunnon juhlat edeltävänä iltana. Äkkiä se aika menee...

Huomasin juuri, että eräs bloki, jota olen seuraillut, on pantu salasanan taakse. No, minkäs sille mahtaa, jääpä lukematta nekin tilitykset sitten. Ei voi mittään.

Pikkasen heikossa hapessa tässä ollaan, tai ei nyt varsinaisesti, koska kykenin käymään koirankin kanssa lenkillä jo ajat sitten, mutta kai se tuntuu poskionteloissa ja kurkussa (ja keuhkoissa), jos polttaa illan aikana ison askin (siis sellaisen jättiaskin) tupakkaa. Mä en muuten koskaan edes päässyt siihen kuohuviinipulloon asti noissa juomisissa. Onpa sitten pahan/hyvän päivän varalle tuolla odottamassa. Jos vaikka korkkaan sen sitten, kun tästä kerrostalokuutiosta matka jatkuu jonnekin.

Että ei nyt mitään krapulaa. Eilen oltiin ihan täällä meillä, inä, ukkeli ja sen kaveri. Istuskeltiin parvekkeella kun aurinko paistoi niin nätisti. Kaupunkiin en oikeastaan olisi lähtenyt melkeen mistään hinnasta, ei sillä tavalla nappaa noi väentungokset meinaan. Ja samasta syystä pysyn tänäänkin kotona, onhan noita vapputouhuja nähty sen verta, että tuskin sitä kuolee epätietoisuuteen, että miten sitä vappua oikeen juhlitaankaan sityssä.

Väsyttää. Niin joo. Eilen oli se pirun sossukäynti. Mä perun sanani siitä "miesämmästä", tai siis, kun sanoin, että se virkailija on kummiski taas joku miesämmä. No, ei se ollut. Se oli jopa yllättävän ymmärtäväinen asioiden suhteen, ja lopulta lupasi iskeä raakaa rahaa niitä muuttokustannuksia varten tiskiin, käytännön syistä, vaikka yleensä tekevät vain maksusitoumuksia. No, mulla pääsi siinä muutama vittukin suusta, tosin ukkelin suuntaan. Ja muutenkin mun pääherne meinasi posahtaa sen tunnin aikana, mikä siellä istuttiin. Hyvät ukkelille sitten. Perseestä oli vaan se tosiseikka, että se virkailija sanoi, että "harmi että olette (minä lainasin ukolle!!) maksaneet jo takuuvuokran koska hän olisi voinut kirjoittaa sitä varten maksusitoumuksen". No niinpä! Harmi! Ja nyt sitä ei sitten katottu menona ollenkaan...perkele. Mä sanoin ukkelille, että siinä käy just tolleen, mutta eihän se malttanut odottaa, saakelin hätähousu.

Joo, en jaksa valittaa. Aika väsynyt olo. Hieman tuli äsken sellanen pelokas olo, että mitenköhän tässä tulee jatkossa oikeen selviämään kaikista käytännönasioista, mutta päätin ottaa vaan ihan päivän kerrallaan. Jep.

Mukavaa vappupäivän jatkoa. Katellaan.

Rakkaudella Hepoliini <3