Heips.

Vähän väliaikatietoja tässä rustailen. Ahdistaa, hermostuttaa, väsyttää ja nälättää. Ukkeli tulee joskus tunnin päästä käymään, en tiedä miten pitkään meinasi viihtyä täällä. Varmaan ottaa vähän takapakkia taas tämä henkinen olemisen sen takia. Olen muistanut juoda, ja sämpylän ja banaanin olen syönyt mutta kamala nälkä, ja ruokaakin pitäisi laittaa, mutta ei vaan oikeen maistuisi, eikä jaksaisi laittaa. Pakko se kai kuitenkin on. En ole korkannut ROCKYä edes paketista(eli se siitä siivoamisesta), en ole lukenut Me Naisia, tai edes juonut sitä viimeisintä Teetuopillista. Tuolla se tuoppi näyttää napottavan keittön tasolla pussi ja vesi sisällään. Varmaan oiskin aika vahvaa teetä (ja kylmää) kun on lionnut siinä, mitä, pariko tuntia ainakin..."heh".

Joo. Kuuntelen Radio Suomipoppia, olen hylännyt Radio Novan sen esittämien "ranteet auki"- viisujen takia, mutta nyt tuntuu että poppikanavakin jostakin syystä - liekö tämä sunnuntai(olihan tänään sunnuntai??) kun saa kanavan kuin kanava nyyhkimään - esittää kamalan surumielistä musiikkia, perkele. Voi tietty olla, että kun saa ruokaa naamariin niin olo tästä vähän paranee(tai sitten ei).

Aamulla kun heräsin, niin oli ihan kamala halipula. Mutta kaipa sitä kestää vaan itseään halaillessa (köh...), kun on kestänyt muutenkin, mitenkään erittelemättä läheisyyden määrää tai laatua nyt tässä. Kai sitä jokainen kaipaa läheisyyttä joskus, vaikka tunnen kyllä ihmisiä, jotka eivät edes ymmärrä mitä sana läheisyys tarkoittaa, mitenkään taaskaan erittelemättä, ketä nyt tarkoitan. Taidan ostaa sen pehmonallen unikaveriksi. Tai jos joku haluaa, niin sellaisen saa tuoda tuparilahjaksi, jos tässä nyt mitään tupareita koskaan jaksaa järjestää edes, T: epäsosiaalinen heppa.

Ai niin, sanotaan nyt kaikki mitä mieleen tulee tässä samalla. Eilen kun kävin ostoksilla äiteen ja isäpapan kanssa, niin mun oli pakko sanoa äitille että "HYS!!", kun sen puhetulvasta ei meinannut tulla loppua. Okei, oli aika ilkeää (tai sitten ei), mutta mä en pystynyt keskittymään ollenkaan niiden tarvikkeiden valitsemiseen, kun toinen tykitti sanallisesti kymmenen sana sekuntivauhtia. Se sitten sanoi mulle, että olen tainnut tottua jo näinä parina päivänä hiljaisuuteen kun olen itekseen kämpillä napottanut. No, voi tietty olla, en osaa sanoa. Tai sitten se johtui vaan siitä, että halusin rauhassa miettiä, onko Rocky oikeesti parempi, kuin se yks toinen imuriehdokas.

Joo, pakko kai se on mennä laittamaan ruokaa, ettei kuukahda ennen ku se ukkeli tulee (ahdistus). Vaikka en tiiä, oisko se niin paha sitten, säästyis ainakin kaikelta mahdolliselta draamalta, mitä ei nyt jaksais yhtään. Huh. Anteeks.

<3Hepoliini