Heippa pupuset.

Olin tänään iltavuorossa, ja tulin kotiin vasta tässä tunnin sisään. Kävelin työpaikalta torille, kun bussi oli juuri ehtinyt mennä menojaan. Aika raikas ja kesäinen ilma oli, joten piti sekin ilo pilata polttelemalla hieman tupakkia siinä matkaa taittaessa. Istumisen jälkeen tekee ihan hyvää pistää persiit liikkeelle liikkumalla omilla jaloillaan. Käytännön syistä(päivällä satoi vettä...)en mennyt tällä kertaa pyörällä töihin.

Siinä käppäillessä muistin että eihän mulla ole(ylläri) mitään syömistä kotona, joten poikkesin torilla Kallun grille ostamaan pienet "iltapalapullat", siis kasvishampparin. Sellasta se on hepoliinin elämä kun ei ole kukaan muistuttamassa että kaupassakin voisi käydä ja ruokaa tehdä. Teen virallisen tunnustuksen: olen huithapeli. Ja tää kämppäkin on ihan KAUHEASSA siivossa, ei muka ole kerennyt siivoilemaan ja laittelemaan. Puhtaat (lempi)vaatteetkin alkavat loppua, joten kohta pitää kävellä jatkojohtokaupoille että saa UPOn jyyskyttämään pöksyjä ja muita rättejä puhtaaksi.

Varmaan tässä pitäisi kohta mennä jo nukkumaankin taas, mulla kun sattuu olemaan huomenna sitten aamuvuoro. Millastakohan ilmaa sinne on luvattu, olisi ihan kiva herätä polkaisemalla pyörällä töihin... Joo, aika työpainotteista on tainnut olla hepan ulossuolto viime aikoina, mutta eiköhän tässä jotain muuta elämääkin kuitenkin ole olemassa ehkä, kuka tietää.

Äitiä näin eilen tuossa pihamaalla kun se oli siskonpojan lapsenvahtina. Huomenna menen niiden kanssa moikkaamaan itsensä fyysisesti murtanutta kummitätiäni työpäivän päätteeksi. Koska pääsen jo ajoissa, niin huomenillalla varmaan vihdoin ja viimein koitan ottaa itseäni sen verran niskasta kiinni, että saisi tämän luukun asuttavan näköiseen kuntoon. Jotenkin oli se muutto sen verran intensiivinen ja raskas, ettei energiat enää riittäneet heti sen jälkeen siirtelemään hepoliinin pikku tavaroita. Siskoa näin  myös yksi päivä tuossa pihalla(sehän asuu ihan naapurissa), ja edeltävästä asiasta mainittuani se sanoi, että psykologisesti en ole niin kauan kotonani tässä koirankopissa kuin tavarat ovat laatikoissa. Mä meinasin sille sanoa, että paremminkin laatikoiden purkamattomuus johtuu siitä, että mä en jaksa enää katella sitä kaikkea roinaa, mitä olen itselleni näinä vuosina hamstrannut. Ehkä kantelen siis huomenissa avaamattomia lootia kellarin perukoille. Saa nyt nähdä. Aika vähin rojuin sitä kuitenkin näyttäisi tulevan toimeen; pesuvehkeillä ja puhtailla vaatteilla pötkii jo aika pitkälle.

Viittisköhän juoda enää näin myöhään kupillisen teetä, hmn. Taidanpa juoda. On ollut jotenkin sen verran pitkä päivä, että kaipaa hetken olemista hereillä, ennen kuin edes suunnittelee nukkumaanmenoa. Mutta hyvää yötä nyt valmiiksi jo kummiskin. Niin joo, ja lumppuihin täytyy muistaa taas kirjoitella ja piirtää, kunhan saan kunnon inspiksen siihen ensin(ja sen kameran lainaan).

Kisu istuu ikkunalla ja katselee pihalle. Aika hämärää alkaa olla. Mä meen nyt teelle&tupakille, katellaan taas. Ja viikonloppuja niille joilla on vapaata, ja heille joilla ei ole syystä tai toisesta, ehkä vielä enemmän. (p.s. Pitäiskö muuttaa lokin nimi "Elämäni työtuuliviirinä"ksi? ;))

<3Hepoliini