Heissan!

Täältä kirjottelen uudesta kodista ensimmäistä kertaa. Aikamoista hulinaa on ollut viime päivät, ei voi muuta sanoa. Eilen suoritin muuttotoimenpiteitä käytännössä katsoen aamukymmenestä iltayhteentoista. Ja välillä meinasi tulla uskonpuute että saa kaiken valmiiksi. Yhdeltätoista tosiaan kannettiin viimiset tavarat tänne sisään isän kanssa ja sen jälkeen kävin siskolassa iltapalalla ja raahauduin kotiin nukkumaan.

Oli muuten aika hauskaa se nukkumaan meneminen kun ensi töikseen piti etsiä peitto ja tyyny, ja sen jälkeen vielä raivata runkopatjalle sen mentävä aukko. Mutta kylläpä nukutti hyvin(kai sitä nukuttaa kun bodaa koko päivän). Sori muuten jos ulosanti on ihan suolesta ja sekavaa, mutta olen myös koko tämän päivän siirrellyt tavaroita; kantanut kellariin kamaa ja purkanut säkkejä ja paketteja. Mä en muuten tajua, miten mulla voi olla roinaa noin paljon, onkohan se ihan normaalia, T: hampsteri?

Töissäkin on hommat lähteneet rullamaan ihan hyvin ja huomenna jatkuu. Eipä tullut paljon levättyä tämän viikonlopun aikana, ja melkeen voisi hieman vituttaa kun on joutunut tekemään tätä muuttoa kun ulkonakin on ollut niin saakelin nätti ilma koko viikonlopun, mutta jospa niitä kelejä vielä tulisi myöhemminkin. Säätiedotusta en ole kuullut(nähnyt) ainakaan kahteen viikkoon ja ilma on todettu aamulla ikkunasta katsomalla.

Nyt sais kyllä joku hieroa mua päästä varpaisiin. Aamulla kun heräsin, niin ensimmäinen ajatus oli "auts", tuntui meinaan siltä kuin olisi saanut jonkun neliraajahalvauksen. Mutta siitä kun reippaana jatkoi eilisiä puuhia, niin paikat alkoivat pikku hiljaa kestää taas liikkumista. En uskalla edes ajatella, minkälainen olo huomenaamuna on. Taitaa olla varminta mennä bussilla töihin. En ole tainnut sanoakaan, että torstaina ja perjantaina pyöräilin töihin. Hyvin karisivat unihiekat silmistä siinä.

Jees. Eipä oikeen järkeviä ajatuksia. Mukava olla uudessa koirankopissa. Aika vähän kaappitilaa täällä on, että osa romusta on pakko viedä kellariin (vai myisiköhän koko irtaimiston(paskan) kerralla pois?). Mutta katellaan taas ja kivaa viikonalkua kaikille. Tää lopettaa nyt tähän, koska päässä pyörii vaan tavarat. ;)

<3Hepoliini