Heippatirallaa!

Mulla oli tuossa kuuden päivän työputki takana, maanantaista lauantaihin, ja eilen sain viettää oikein vapaapäivää(vuhuu, tehkää aalto!). Kävin muuten jopa ensimmäistä kertaa uimassa eilen yhdessä järvessä tuolla noin jossakin, aika kylmää vettä oli muuten, mutta ei kummiskaan mitään hyytävää.

Viime yönä ei oikein meinannut tulla uni silmään, kun olin reissustani kotona vasta joskus yhdeksän aikaan illalla ja sitten tuntui että kävi ihan ylikierroksilla vaikka olinkin aika saakelin väsynyt(sitä se lauantai-iltainen/öinen kupittelu sitten teetti). Tuli käytyä ystäväin kanssa vähän "maalla rentoutumassa", ja yöhänhän se venähti pitkälle ennen kuin unet tulivat simmuihin. Eilen yöllä se sitten kostautui pienimuotoisena henkisenä ahdisteluna ja unettomuutena. Ensi yönä täytyy muuten muistaa laittaa mun ranskiksen ovi kiinni, koska nuo perkeleen vaahterat havistelevat lehtiään niin kovaa ettei täällä pysty ihminen nukkumaan saakeli kunnolla.

Aamulla olin ihan raato kun raahauduin bussipysäkille muiden työurpojen pariin odottamaan bussia. Polkupyörän jätin lauantaina työpaikan pihalle odottamaan, ja tänään poljin sen kamalassa turkulaisessa tuulessa kotiin, ja itseni myös. Töissä siinä availin silmiäni ja aloin laskemaan minuutteja työpäivän loppuun noin viiden minuutin työssäolon jälkeen. Onkohan se ihan normaalia toisena työpäivänä, hahhah. Mun piti lotota viime lauantaina, ja kun mainitsen sen tässä yhteydessä, niin päätelkää itse, että minkä takia.

Kisu istuu tuossa pöydällä mun naamarin edessä ja katselee pihalle. Siellä näyttäis olevan sen joku mustavalkoinen lajitoveri. Soitin muuten siskolle ja nakitin sen kastelemaan äitimuorin kukkasia, joista äityli eilen soitteli ja nyyhkytti että kuolevat kohta muuten ellet hepoliini käy kastelemassa niitä kuten lupasit. No...en mä jaksanut, parempaakin tekemistä(no ei äiti oo...ehkä) työpäivän jälkeen.

Olin muuten saanut ekan palkankin tuossa, ohhoijaa, peräti kolmelta päivältä, mutta onpa rahaa tilille näyttänyt kertyneen jostakin syystä muutenkin vähäsen. Täytyypä muistaa tarkistaa että onko se pirun takuuvuokra tullut jo tilille. Hitto! Nyt tulee kiirus käydä kaupassa ostamassa tupakkia. Sori paskahko ulosanti, ja nähellään taas, kuten huomaamme, työnteko kutistaa aivosoluja(ja sitä ulosantia). Ja sanottakoon vielä, että siinä hommassa pitää kasvattaa vittuilunsietokykyä hieman entistä (vielä) paremmalle tasolle(äärimmilleen). En kerro enempää, T: salamyhkäinen. :)

Mukavaa viikonalkua kaikille papanoille ja rusinanmussuttajille!! Puspus.

<3Hepoliini

Sitten kauppaan, kipikipi ---->>