Helou.

Kahvi ei taida oikeen sopia mulle. Sisko ja sen miniperhe kävi täällä kahvittelemassa, ja mä join kaksi kuppia kahvia, ja nyt olo on niinku jollaki paikoilleen nykiväksi jääneellä Duracell-pupulla. Parempi varmaan pysyä teelinjalla jatkossa. Tuntu että siskon poitsu oli kasvanu ihan silmissä. Hyvin tuli muuten lattiatkin luututtua kissan karvoista kun vesseli pyyhki pitkin lattiaa pitkällään, hehheh. Mä lupasin imuroida ennen niiden seuraavaa vierailua(kun ei tässä ole kerennyt/jaksanut oikeen siivoilla viime päivinä). Nyt ne leikkii tuolla pihalla, mulla on suora näköyhteys tästä "blokkausasemalta" tuonne sisäpihalle.

Mä näin viime yönä ihan pimeetä ja inhottavaa unta, ja aamulla kun heräsin niin olin ihan että huhhuh, onneksi oli vain unta. En muista tarkemmin, mutta siinä unessa mä olin kamalassa kännissä ja jostakin sattuman oikusta, tai muusta järjettömästä syystä ajauduin jakamaan persettä(anteeksi kaunis ilmaisu...) siskon miehelle! Ja sen jälkeen oli ihan, että voi vittu sentään, mitä tuli tehtyä, ja kamala morkkis. Ja kamalinta siinä oli se, että mä vissiin olin sitten raskaana, eikä ollu varmaa kenen se lapsi oli lopulta. Ja siinä unessa mä aattelin, että mun on pakko tehdä abortti, etten vaan saisi siskoni pojalle samalla sekä veljeä että serkkua...köh. Sanottakoon nyt vielä, että tosielämässä en yhtään(!) himoitse siskoni miestä, tai muutakaan toimintaa hänen kanssaan. Vähän on kuin oma sukulainen. Sitä paitsi siskojen ja veljien(kumppanien siskot ja veljet painii samassa sarjassa...)partnereiden kanssa ei vaan vehdata, se on vähän kuin kirjoittamaton sääntö, ainakin mulle.

En muista, olenko jo aiemmin maininnut, että musta tuntuu, että MUN työvuoroja tehdessä se tekijä on vähintään soittanut ilmatieteenlaitokselle ja pyytänyt saada kaikki pilviset ja sateiset päivät listattuna, ja sitten iskenyt mun vapaat niille päiville. Siis ihan oikeasti, nytkin on taas ihan pilvistä - vaikkakin kyllä lämmintä - ja mulla on vapaapäivä. Toisaalta olisin varmaan joka tapauksessa suurimman osan päivästä sisällä, kun eihän mulla mitään menoja/menohaluja sen kummemmin löydy. Kai mä olen aika paha kotihiiri, tykkään rauhasta, ja olla vaan. Kaupungissa ei ainakaan paljon kiinnosta kierrellä, siellä kun on niin meluisaakin. Uuden hajuveden mä kyllä tarvitsisin, ja dödön(köhköh) kanssa, joten pakko kai tässä on joku päivä uhrautua käymään jossakin liikkeessä, vaikka se onkin niin tuskaa. Mulla tyhjenee pää tuollaisten "päätösten" edessä, sitä paitsi sitä maailman parasta tuoksua ei saa tiettävästi enää perkele oikeen mistään(jos joku tietää mistä saa Joop - All about Eve- tuoksua, niin kertoo HETI!). Jos mulla olisi luottokortti, niin voisin varmaan tilata sitä suoraan jostakin netistä, mutta kun ei ole, niin ei ole. No kamoon heppa, se on vaan yksi TUOKSU, senkin prinsessa...

Radiosta tulee Doorssia. Harmi ettei mulla ole vinyylisoitinta, mulla kun olisi tuolla kellarissa useampikin The Doorsin levy, joita voisin huudatella täällä naapurintätien iloksi. Pitääpä katsoa, löytyisikö netistä jotakin, niin voisin kuunnella vaikka heti.

Jotenkin levoton olo(no se kahvi). Oli mulla ehkä jotain asiaakin, mutta en nyt muista. Tällasta tää on, heppaelukan elämä, aika tasasen tappavaa. Taidan kaivaa Gimpin esiin, ja piirrellä vähäsen jotakin suttuja juttuja. Siijuu. (mutta sitä ennen röökille T: tupakkalakkoaluerikkuri)

<3Hepoliini