Perkele!

Nyt se naapuri sitten PORAA tuolla! Mistä V***STA se on saanut mun työvuorolistan käsiinsä ja tietää porata juuri silloin kun mä olen taas ollut yövuorossa?!

Mulla hermo repesi sängyssä siihen saakelin ääneen, puin farkut jalkaan, heitin hupparin päälle, lompsin rappukäytävän ilmoitustaululle, jossa ystävällinen "poraamme päivisin"- tyylinen lipuska sijaitsi, noteerasin asunnon numeron, kiipesin hengästyneenä (ja kahden promillen känniä vastaavassa tilassa)ylimpään kerrokseen, odotin hetken, että sain kiukultani ja hengaästymiseltä (sama asia) happea, rimputin ovikelloa ja jäin odottamaan. Vähän aikaa sain odottaa, mutta kun poraus taukosi hetkeksi - kyllä, ei se ole aivan jatkuvaa, joten on sitäkin salakavalampaa(ainakin jos yrittää nukkua) - rimputin ovikelloa oikein kunnolla. Joku suojanaamariin varustautunut mies tuli avaamaan. Mä kysyin siltä, että meinasikohan se rempata mihinkin asti, etten yrittäisi turhaan nukkua sitä ennen... No, se mies sitten vastasi (aika pahoittelevaan tyyliin(tai näytteli ainakin hyvin)kysyttyään että teenkö mä vuorotyötä) että jos hän vielä puoli tuntia siinä hioskelee kylppärin seiniä niin sitten se olisi siinä TÄLTÄ OSIN. Mä olin että jee jee, ja kipitin takaisin kotipesälle itkemään. Niin, mulla tuli kunnon vollotus siihen sitten, ja ihan puhtaasti siitä ajatuksesta(ja väsymyksestä), että tuskin tässä saisin unta ennen ensi yön työvuoroa enää, vaikka miten kovasti yrittäisin. Kun nyt vaan satun kuulumaan niihin jotka nukkuvat aina toinen silmä auki! YHYY! P*******

Että varmaan ihan pirun pirteenä on seuraavana yönä. Pakko kai sitä on koittaa vielä nukkua, eihän tästä tule muuten v*******n. Tai jos, avaisi telkkarin, kävisi sohvalle peiton alle, ja odottaisi että pora-/höylämies lopettaa ja että uni tulisi tai sitten ei tulisi.

Ainoastaan on varmaa se, että kun siihen kämppään lopulta se asukas hilaa sen perseensä, niin mä olen käynyt ostamassa K-Raudasta - vai mistä niitä saa -itselleni poran, sekä höylän, ja aloitan täällä hieman "ripustamaan tauluja" ja "kunnostamaan seiniä". NII!


(<3)(Vihainen ja väsynyt(no itku loppu jo sentään)) hepoliini