Heep.

Ja öitä. Hepoliini on nyt vähän huppelissa. Tuli vähän maisteltua ilolientä tuossa ihan vahingossa, kun törmäsin keittiössä punaviinikanisteriin...köh.

Varmaan pitäisi mennä jo unille, mutta eipä paljon nukuta. Rupesi taas mietityttämään kaiken maailman hommelit. Niin kuin vaikka se, että kehen sitä voi luottaa, ja kehen ei. Mutta ei se mitään, mulla on huomenna vapaapäivä, niin ei tarvii olla skarppina töissä pingottamassa asiallisena. Tekisi mieli taas heittää joku yleismaailmallinen ja yleistävä lausunto jostakin asioista, mutta olen liian huurussa/liian itsekontrolloiva tehdäkseni sellaisia...

Joku hullu tätä lokiakin taitaa lukea, kun halit vaan lisääntyy sivupalkissa, vaikka paskaa suustaan ulos suoltaa, hahhah.

Blokin seinät tosiaan tuntuvat joskus aika ahtailta. Siis siinä mielessä, että väkisinkin lukijakuntaisia tuntien harrastaa tiettyä itsesensuuria. Olenkin taas harkinnut koko heppalan laittamista teurastamoon, ja uuden aivan anonyymin aloittamista sijalle. Mutta, tiiä häntä.. samapa tuo.

Pitäisi varmaan mennä unille... Silmät alkavat jo lumpsimaan, mutta tahto pysyä hereillä sanoo jotakin ihan muuta. Työpäivä on sitä lähempänä, mitä aiemmin menee nukkumaan. Sitä paitsi harkitsin muutenkin meneväni syystä ja toisesta huomenna siskolaan kylään/yökylään, jos vain mahdollista. Ei siitä sen enempää.

Olisi niin paljon muutakin, mitä sitä on miettinyt, ja mistä tekisi mieli avautua, mutta yksinkertaisesti sitä on vain liian väsynyt, että jaksaisi alkaa nyyhkimään mistään "pikkuseikoista". Ehkä.

Ukkelin kanssa jutustelin tänään hieman "niitä näitä" mesessä. Hienoa huomata, että se on mahdollista. Jotkut sentään tunnustavat moiset, eivätkä piiloudu jonkin uuuden nimimerkin taakse vanhan käytyä liian kapeaksi uudelle elämälle. T: jeesustelija

Tuula Amberlaakin olisin kuunnellut viinin painikkeeksi, mutta jostakin syystä levy on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Missä mahtaakaan olla mokoma siipale.

Hyvää yötä vaan, hepoliini.

<3Hepoliini