Käytiin tänään ajelulla tuolla jossain saaristossa päin. Tykkään todella niistä maisemista, merta, puita, kivoja taloja. Paluumatkalla radio himmeni...sitten ajettiin paikalliseen varaosaliikkeeseen ostamaan akkua, koska akku oli työntänyt jotain sinistä mönjää ulos sieltä ja niin edelleen.

Nooh siinä sitten hankittiin erinäisillä puhelinsoitoilla työkalua ynnä muuta apujoukkoa paikalle. Akku saatiin vaihdettua. Ei kuulu kuin naksetta. Joku puhuu jostain soleidista(?) jotain. Koitetaan antaa johdoilla virtaa kun ensin kävin ostamassa ne johdot sieltä varaosaliikkeestä koska omat johdot olivat kotona kaapissa(!). Ei onnistu. Kuluu aikaa. Joku ukko pysähtyy siihen avuksi ja lopulta päädytään työntämään vehje käyntiin. Onnistuu.

Ukkeli sopi kaverinsa kanssa että käydään näyttämässä autoa sen luona jossakin "autonlaittopaikassa", kattovat sitä yhdessä. No, ajetaan sinne. Miestä lappaa nurkan takaa paikalle ja parhaimmillaan tätä autoihmettä pällistelee noin 7 enemmän tai vähemmän autoalan ammattilaista ja ihmettelee missä vika. Kunnes lopulta joku viksu tajuaa että toinen punainen johto ei ole kiinni...Siinä vaiheessa ukkeli oli vähän punanen ja mä vetosin syyntakeettomuuteen koska en autoista "mitään" tajua...mut ei sitä tainnut kukaan edes kuulla kun autoista on kyse automiehet uppoavat omaan maailmaansa... Kyllä mää yhes vaihees ihmettelin päässäni et miks musta johto on paljon paksumpi ku see punanen johto ;) Auto lähti käyntiin ja kaikki oli tyytyväisiä. Aikaa tähän operaatioon kaikkinensa kului alusta loppuun noin kuusi tuntia.
Kuluu se aika näinkin ja sattuuhan sitä elämässä yhtä ja toista.