Huomenta!

Siis miten mä oikeesti kohta voin elää kun en pysty kaikkia päiviä vaan istumaan blokin äärellä. Apuuva, varmaan täytyy kerjätä äitiltä sen kannettava lainaan ja ottaa se opinahjoon mukaan. No en mä sellaista voi tehdä, tarviihan se toki omaa konettansa, johan mä siltä kamerankin kerran olen pihistänyt, mistä tuli mieleen että varmaan olisi aika sekin palauttaa tänään kun menen taas äitimuorin kanssa kirppiskierrokselle. Kiitos muuten vielä onnitteluista arvon kommentaattoreille.

Ulkona on ihan kauhean sumuista. Harmi ettei ollut kameraa mukana kun kävin aamukävelyllä A:n kanssa, olisi saanut hyviä otoksia taas vaikkapa maisema muuttuu- kategoriaan, koska nyt viimeisten muutaman viikon aikana ne on myllänneet oikeen urakalla tuolla ympäristössä. Olipa hyvä kun kuvasin sitä yhtä rauniotakin syksyllä, nyt ne on senkin viehättävän yksityiskohdan repineet irti maisemasta.

Juon tässä taas vihreää teetä. Mä teen empiiristä tutkimusta vihreän teen vaikutuksesta ihon terveyteen. Mulla on meinaan aiemmin ollut tässä tapana tulla näppylöitä tuohon alanaamatauluun ja nyt mä tutkin että johtuuko se liiallisesta kahvinkittaamisesta. Mutta sitten siinä on se ongelma että samaan aikaan olen lopettanut tuon tupakanpolton niin miten mä voin tietää mitkä vaikutukset ovat tupakanpolton lopettamisen vaikutusta ja mitkä vihreän teen. Meinaan kun ne näppylät on oikeesti vähentyneet! Mun pitäisi varmaan perustaa itselleni pari kolme verrokkiryhmää, joissa yhdessä henkilö polttaa tupakkia, yhdessä polttaa sekä juo vihreää teetä ja yhdessä ei vain polta tupakkia. Vapaaehtoisia tarjolla?

Hitto mä oon muuten nähnyt hepoliinin mielelle villejä unia parina viime yönä, voi kiesus sentään. Toissa yönä näin unta että nuoleskelin kaverini Jiin kanssa oikeen kunnolla (ja sen sellaista köhköh..) ja sitten Jii tuohtui kun asiat eivät oikeen meinanneet johtaa mihinkään ja jo tivasi multa että haluanko mä vai en. Sitten mä heräsin. Aamulla oli vähän sellanen olo että just just...
Sitten viime yönä näin unta että oli kesä ja kävelin jossakin vieraassa kaupungissa. Olin matkalla tapaamaan seurustelukumppaniani erääseen baariin jossakin syrjäkaupungissa. siellä tyttöystäväni(!) istui jo muiden ystäviensä kanssa. Yksi heistä oli lapsuudenkaverini S, jonka huomasin myöhemmin olevan kahdessa pöydässä samanaikaisesti. Mulla oli sininen pitkä samettimekko päällä, joista mun tissit meinasivat koko ajan pullahtaa ulos ja manasin ääneen että olisi pitänyt laittaa sittenkin rintsikat päälle ja menin tyttöystäväni(!) pöytään istumaan nojautuen kunnolla taakse päin ja laittaen kädet puuskaan. Sitten tämä tyttökaverini kysyi multa että enkö mä viihdy siellä, johon mä vastasin että "mitäs luulet, mä seurustelen lesbon kanssa ja olen itse hetero...ainakin melkeen".
No miltäs kuulostaa, hepoliinin öinen salainen elämä naisten parissa. Mä luulen että osaltaan ainakin viime öiseen uneen vaikutti että iltapuhteeksi kateltiin telkusta L-koodi... Joo, seliseli ;) No, unet on unia.

Jaahas. En muuten saanut eilen niitä ystävänpäiväkortteja postiin koska en ehtinyt (en muistanut koska tein kymmentä muuta asiaa samaan aikaan) etsiä niitä osoitteita. Eli kohta on varmaan sellaista ohjelmassa. Tai katotaan nyt, yleensä kun sanon tuolla tavalla niin ohjelmassa on seuraavaksi jotain ihan muuta. Kai ne suunnitelmat on tehty sitten rikottaviksi. Sentään liiton kirjeen sain vietyä postiin samalla kun käytiin kaupassa. Jospa mä menenkin ekaksi suihkuun ja sitten etsin ne osoitteet. Sitten jään odottamaan kirppiskierrokselle lähtöä.

Mitenköhän koira muuten alkaa pärjätä kun se kohta joutuu viettämään kokonaisia päiviä yksikseen täällä. Pitäisköhän kysyä jos isä vaikka kävisi välillä moikkaamassa koiraeläintä täällä päivisin. Siitä tuli mieleen että meinasin liittyä eläinsuojeluyhdistykseen. Ja sitten meinasin promotoida äiti&isälle ajatusta siitä että ottaisivat vaikka hylätyn koiran tai kissan kaveriksi pikku-E:n jalanjälkiä seuraamaan. Toisaalta, kai ne itse osaa ottaa lemmikin jos sellaisen vielä haluavat, mutta jos haluaisivatkin eläimen niin välttämättä niille ei tule mieleen että on pilvin pimein jo valmiiksi kodittomia eläinlapsia (ja vanhuksia), jotka tarvitsisivat kodin etteivät joutuisi ikuiselle piikille. Harmi ettei se ilves ollut adoptoitavissa (hepoliini <3 ilves) ;)

Hyvää päivänjatketta, hepoliini <3