Helou juu ool.

Tällä kertaa kirjottelen... vaihteeksi teetä juoden. Aamulla kun heräsin - tai ei se mikään aamu kyllä enää ollu, aamupäivä paremminkin - testasin AVECkia, eli mun uutta kahvinkeitintäni. Eka kerta Avecin kanssa ei ollut mikään jymymenestys, tuli sellasta päivänpaisteen läpipäästävää lirua siitä. No keitin toisen pannullisen ja laitoin puruja vähän enemmän kuin ekalla kerralla. Sitten oli jo ihan kahvinnäköistä, vaikka melkeen olinkin jo unohtanut että miltä kahvi näyttää, kun on tullu tätä teetä lipitettyä enemmän viime aikoina. Hyvin nousi kahvi nuppiin ja raajoihin, oikein sellainen kofeiiniduracellolo tuli siitä. Ehkä mun ei pitäisi juodakaan kahvia enää ollenkaan?

Viime yönä näin taas unta ("näin unta rakkaudesta...") että mun läppärin kansi, eli näyttö, ei pysynyt enää paikoillaan kun oli käytössä löystynyt niin pahasti. Siitä saakka kun sain tämän koneen, olen nähnyt tuollaisia painajaisia. Oishan se nyt ihana kamalaa jos niin kävis oikeesti, KRIISIhän se ois! Huh! Näin myös blokiaiheista unta, mutta ei siitä sen enempää. Ja sitten näin vielä jotakin painajaista, jossa joku hullu nainen yritti porata muhun poralla reikiä hullunkiitlo silmissä, ja mä juoksin sitä jossakin hotellissa karkuun. Siellä oli myös Kauniitten ja rohkeitten BRIDGET, joka valmistautui häihin. Mä taisin olla sen kaaso! Hah ja huh, mitä unia. Ilmankos olenkin ihan väsynyt, kun tullu kateltua koko yö pelottavia kuvia. Niin, ja joku auto-onnettomuusuni oli myös siinä seassa, en muista tarkemmin, paitsi se auto oli ihan rusina. Toivottavasti ei ollut mikään ennenuni...

Ukkeli tulee tänään sitten Turkuun. Se laittoi aamulla viestiä, että siellä sataa lunta. Mä sitten sille sanoin, että kannattaa varmaan odottaa, jos se keli siitä hieman paranisi, ettei käy mitään vahinkoa kun kesärenkailla ajelee lumisateessa... Vähän meinas tuossa aamulla ahdistaa kun heräsi, ja illalla nukkumaanmennessäkin, mutta sain kuitenkin nukuttua, kun ensin luin jonnekin yhteen asti Me Naisia (salainen pahe, joo tosi salainen) sängyssäni. Niille jotka eivär lue Me Naiset- lehteä, voin suositella "Viikon olennaisten" lukemista kyseisestä lehdestä, jos ei muuten akkainlehdet kiinnosta. Musta siinä on ainakin yleensä tosi hauskoja juttuja.

Herättyäni ja Avecin pöristelemien (aika äänekäs kone) kahvien naamariin heittämisen jälkeen kävelin tihkusateessa kaupalle ostamaan kissanruokaa ja tupakkaa. Koira oli tottakai mukana. Ihme hidastelua taas se matkanteko, huhhuijaa. Koko ajan sai nykiä siihen vauhtia, perhana, ja toistella "mennääs nyt, tule", kun ei oikeen kiinnosta kuluttaa jollakin pirun kauppareissulla koko päivää. Ja sitä paitsi kun on vasta parantumassa siitä aika kamalasta flunssasta niin ei oikeen halua palelluttaa itseään kylmässä seisoskelemalla. Olihan mulla kyllä villapaita ja takki päällä, sekä jopa kumpparit jalassa.

Joko mä kerroin että mun uudella pölynimurillanikin on aika vetävä nimi? No en tainnut kertoa, mutta rokkihengessä sen nimi ei voi olla mikään muu kuin ROCKY! En tunnusta, että se nimi olisi vaikuttanut juuri kyseisen imurin valitsemiseen... No, mietin vaan, että pitäisiköhän kunnon epäuskovaisen ja pyhäpäivän häpäisijän tavoin alkaa hinata ROKKIkonetta pitkin hepoliinilan lattioita, kohta saan muuten syljeskellä karvapalloja yhdessä kissan kanssa hengityselimistä ulos. Eli rokki soimaan ja Rokkia rankasemaan? No, jos ei ihan heti vaan keittäisi lisää teetä, kävisi (taas) tupakilla, ja lukisi sen naistenlehden loppuun. Siinä oli joku uusi jatkokertomus, jossa päähenkilö on juuri eronnut nainen...hmn. Vaikka täytyy tunnustaa, että edellisen jatkokertomuksen skippasin jostakin syystä kokonaan välistä. (ja sitä edellisen). Jees, teetä naamariin ja aivot narikkaan hetkeksi! Puspus!

<3Hepoliini