Heip!

"Kiirettä" on pitänyt, oon juossut pitkin turuja ja toreja. Vähän aikaa sitten tulin vasta edellisestä reissusta ja voin sanoa että ihmisiä pyörii joka paikassa ihan helvetillisiä määriä...Ruokakaupassa alkoi jopa tehdä mieli tupakkaa mutta en kuitenkaan polttanut - ainoastaan siitä syystä että olin sillä hetkellä ruokakaupassa ;)

Ukkeli lähtee kohta tuomareiden pikkujouluihin(klo 18-n.23?) ja jättää mut tänne yksin siivoamaan ennen huomisia synttäreitänsä... No, kai mä pärjään mutta yhtä ja toista pitäis tehdä tässä eikä apukaan olisi ollut pahitteeksi. Tervetuloa vaan munkin puolesta kaikki juhlimaan, jotka osaa suunnistaa paikalla jollakin avulla :D Olis kyllä ollut kiva että O tai joku muukin munkin kaveri olisi tullut huomenna mutta sisko ja sen mies tulee kanssa että eiköhän mullekin juttuseuraa löydy. Ja sitten tulee pari muuta paria... Ukkeli kutsui aika paljon porukkaa juhlimaan niitä kolmekymppisiään mutta eipä ne kauempana asuvat näin joulun alla sitten päässeet lähtemään. No, mahtuupahan ainakin kaikki tulevat sisälle tänne pieneen loukkoon. Tottakai sitä miehen pitää nyt juhlia kun tulee oikeaan miehen ikään...vai mitä.

Että sellasta täällä on järjestelty. Meidän jääkaapin sisusta on tällä hetkellä pääasiallisesti alkoholipitoista mutta eiköhän tilanne korjaannu huomenna. Pitäis vielä imuroida, pestä lattiat, järjestellä paikkoja, viedä tavaraa kellariin, jopa leipoa vähäsen...ja mielellään kaikki tänä iltana. Huomenna aion ottaa rennosti, minäkin. Luulis että se on sitten jopa "ansaittu"?

Oilishan tässä ollut vaikka mitä asiaa taas tilitettävänä mutta pakko pistää hihat heilumaan...Paitti ekaks koiran kanssa ulos(monesko kerta liekään tässä elämässä...) Tai ei kai se pakko ole mutta olen luvannut...prhnnn...

T: kotiorja

P.S. Anteeksi kirjotuksen kuppanen sisältö, mä lupaan yrittää antaa itestäni seuraavaksi jotain parempaa. Ok? Muimui, nähellään ja mukavaa viikonlopun alkua :)