Tulipahan käytyä saunassa, tämän ylikalliin kämpän hyviä puolia että sauna löytyy omasta takaa. Olen aina ollut kova saunomaan tai en nyt mistään nahan polttavasta kuumuudesta tykkää mutta saunoa kummiskin. Äiti joskus kertoi että mut on ekan kerran viety saunaan kantokopassa noin kuukauden vanhana, eli joskus joulun tai uudenvuoden tienoilla:) Johtuukohan se siitä. Jouluna pääsin silloin vasta sairaalasta kotiin ja olivat pukeneet siellä mut punaisiin tonttuvaatteisiin. Johtuukohan siitä että tykkään punaisesta. No pienenä kun saunoin niin iskän viereen ylälauteelle totta kai piti ängetä, olinhan mä isin tyttö. Äiti värjötteli alalauteella ja silti oli muka liian kuuma... Saunassa tuli mieleen että olispa kylpyamme. Lapsuudenkodissa oli ja voin sanoa että kylvyssä on tullut oltua. Pienenä tuli siinä samalla kylvetettyä barbit ja muut ja jopa styrokslevyn hommasin itelleni kylpyyn uimakellukkeeksi. Niin, uimakellukkeeksi, varmaan vain mä olen niin idiootti että yritin uida kylpyammeessa =D Loppujen lopuksi mun kylpysessiot venyivät niin pitkiksi että vanhemmat käskivät pitää oven lukittamatta että voivat käydä tarkastamassa olenko mä hukkunut. Koska joskus jopa nukahdin kylpyyn, hui. Mulla on mielikuva isosiskosta hakkaamassa veskin ovea ja karjumassa että perkele muutkin haluaa kylppäriin. Löytyy sitä vettä vesi-ihmiselle siis kerrostalostakin:)

Siitäpäs päästäänkin sitten siihen että kohta on vesi-ihmiselle isommat vedet taas lähellä meinaan matka taittuu taas huomenna pohjosen suuntaan sinne ison lätäkön etelärannalle jossain tuolla susirajalla. Pakkailin äsken tavaroita alustavasti mukaan. Tarkoitus on olla siellä ainakin jonnekin 18. päivään asti koska 18. päivä kutsuu Kajaanin koiranäyttely luokseen ja sinne ollaan osallistumassa. No mutta siitä pakkaamisesta. Valehtelematta voin sanoa että jos matkalla on tarkoitus olla esim. vaikka se kaksi viikkoa niin pakkaan puhtaat vaatteet jokaista päivää varten mukaan. Tokihan vaatteita voi pestä mutta...mulle on jäänyt trauma pakkaamattomista vaatteista. Kerran olin orkesterileirillä viikonlopun yli, kai jonkun kolme neljä päivää enkä ollut muistanut pakata yhtään puhtaita alusvaatteita mukaan...Voin sanoa että sen jälkeen olen muistanut pakata niitä alusvaatteita, mieluiten vaikka tuplamäärän kuin liian vähän. Äsken pengoin alusvaatelaatikkoani ja valehtelematta varmaan sadat pikkuhousut omistan =D Pitäisi varmaan harventaa hieman, löytyy sellaisiakin joita ei oo tullut käytettyä naismuistiin. Että kaikki pervot, osoitetta kehiin niin pikkuhousupaketti lähtee täältä siihen suuntaan ;) Ei sentäs.

Kissa menee taas hoitoon, "mummolaan". Koiruus lähtee mukaan, pääseepähän taas uimaan sekin ja rentoutumaan, siellä kun on sitä lääniä missä juoksennella(T:tuleva tilusten osaomistaja;)). Sitä paitsi kun itsekin on niin ikään tyhjän panttina ja työtön luuseri niin sama kai se missä tätä aikaansa kuluttaa...täällä vai siellä. Pääsee taas vähäksi aikaa kaupungin häinästä pois. Mut olisi varmaan tarkoitettu asumaan maalla, just niin vähän viihdyn loppupeleissä kaupungissa jos on tilaisuus valita. Vanhemmat on kummatkin maalta kotoisin, olen siis ekan polven kaupunkilainen(!), apua. Toivottavasti vaan auto kestää, muuten ollaan jossakin Viitasaarella tai Pihtiputaalla jumissa mistä jälkimmäinen olisi parempi vaihtoehto koska O on kotoisin sieltä ja ties vaikka olisi kotikonnuillaan ja saisi apua. Perhana, saan taas hermoromahduksen varmaan autossaistumisesta ja päässä pyörii ainakin kuusi tuntia pitkän autoputken jälkeen. Onneksi en ole autoalalla kun kärsii autosairaudesta, ei nyt mistään pahoinvoinnista tosin... Eli maalle vaan. Lämmintäkin on luvattu, viimeeks olikin ilmat ihan perseestä. Mä jo ehdin luulla että helteet ois ohi tältä kesältä mutta jos Metteen on uskominen niin hellettä piisaa. Varmaan on mustaherukatkin jo pihassa kypsiä ja ties vaikka vähän vadelmia löytyisi. Puolukat ei varmaan vielä oo todellakaan kypsiä. Kaks vuotta sitten syksyllä poimittiin yhteensä varmaan 170 kiloa puolukoita ja olihan niitä... Ehkäpä tää menee käymään uimassakin, ruhtinaalliset kerran tullut käytyä tänä kesänä vaikka aina lupaan itelleni että ens kesänä uin niin usein kuin mahollista. Jees, mut pitänee jatkaa pakkaamista. Aamulla startataan varmaan joskus kasin aikaan. Ja tulihan tätä tekstiä nyt jo aika paljon. En jaksa oikolukea. Pahoittelen kirjiotsuvirheiät. Se on eikun moro.

Palaillaan taas kun palaillaan. Jos hengissä selvitään. Jos ei niin mä vahdin enkelinä pilven päällä...niin kuin muutenkin, you know :)