Heippa.

Terkkuja vaan heppalasta. Edellinen viikko menikin sitten aika työntouhussa. Ensin oli sitä ennen viisi päivää töitä putkeen ja sitten yksi vapaa, jonka jälkeen taas viisi päivää töitä... Nyt mulla on taas vaihteeksi kaksi vapaapäivää.

O ja sen mies kävivät täällä viikonloppuna rokkaamassa. Tulivat perjantaina ja oli ihan pirun kiva nähdä pitkästä aikaa Oota. Mulla oli tarkoitus viettää rauhallinen koti-ilta perjantaina itseni kanssa, mutta nää sitten houkuttelivat mut mukaan Ruisrokkiin. Paljon oli porukkaa ja teinivuosista viisastuneena tajusin jopa käyttää korvatulppia kun tökötin kuin suolapatsas pällistelemässä muun muassa Nightwishia. Paluumatka rokeista olikin yhtä helvettiä, sieltä kun piti ensin kävellä varmaan kolme kilometriä että pääsi busseille, jotka kuljettivat keskustaan, josta sitten joskus kolmen ja neljän välillä yöllä kävelin perse jäässä omille kämpille vielä toiset mokomat kilometrit lämpimän sängyn kuva verkkokalvoilla. Vanhuus ei tule yksin? No mutta kiva oli käydä siellä Oon ja Jiin kanssa veemäisistä jalat tappavista kävelyistä huolimatta(vai eikö ollu jalat paskana O? ;)) Kiitos vierailusta O, oli hieno nähdä!

Viikonlopun olinkin sitten muuten töissä. Vähän jääny lokkaamiset vähälle viime aikoina, kuten voimme huomata. Blokin 1-vuotispäiväksi - joka lähestyy kovaa vauhtia - pitänee kehittää jotain spesiaalia.

Ukkeli laittoi tänään viestiä että ottaisinko Aan hoitoon ensi viikon loppupuolella. Kyllä se mulle sopii, olisi mukava nähdä koiruutta pitkästä aikaa, mielellään pitäisin sitä vähän aikaa. Käytännöstä pitää sopia vaan sitten sitä ennen.

En mä jaksa nyt tilittää enempää, vähän väsyttää, ja kuuntelen radiota, enkä pysty keskittymään kunnolla. Menen vetämään popkornia naamaan ja silleen. Olipa vähän aneeminen lokitus, mutta ei kai elämä muutenkaan aina pelkkää kimallusta, vai häh.

<3Hepoliini