Heippa taas pitkästä aikaa!


Täällä sitä kainuusssa kirjotellaan taas. Ehkä. Istuskellaan kuistin rappusilla ja maistellaan maukasta punkeroa. Siis vinkkua (mitään muita punkeroita tässä ei meinaan maistella). Kesälomaa vietellään toista viikkoa, tosin T:llä loma alkoi myöhemmin.

Vettä satelee nyt, mutta tänään oli muuten helvetin nätti päivä. T. on tässä mulla kirjurina (ou rili), koska omat näpit eivät toimineet niin että kirjoittamisesta olisi tullut yhtään mitään (ei johdu humalasta (ai ei vai??) vaan pikemminkin siitä että on pimiää eikä nää mittään ja näpitkin kohmeessa ja keskittymisessäkin on jo täs vaiheessa häikkää. Ja on pissahätä.

Tässä vaiheessa hepoliini käy pissalla.

(Satelee vettä (vai kenen lie ropinat...))

Sisko sai muuten tuossa eilen pienen tyttösen! Oikeen potran pikku palleron väänsi. Kympin ihmisen alku, onnea heille.

Meillä on täällä pari nuorempaakin ihmistä kaverina, aktiivi E. ja rauhallisempi T. Kiitoksia muuten pihan siistimisestä ex-ukkelille, kyllä tässä kelpaa pelailla pihapelejä ja puuhailla hassutuksia. Pikkuväki on nukkumassa jo. Isommat istuskelee kuistilla ja imee (aikuisten) hyttyspuikkoja iinekseen.

Ihan jännä tässä on lasten kanssa olla, mutta toistaiseksi ainakin kaikki on ihan hyvin mennyt. Tänään grillailtiin makkaraa ja kanaa, otettiin vähän aurinkoa (aurinkokin on tänään vähän paistanut kuten vähän eilen (mutta ei toissapäivänä ja sitä edellisenä päivänä)).

Huomenna meinattiin mennä, jos ilmat sallii, niin vähän uiskentelemaan ja porahtelemaan (ei tarkoita näillä seuduin mitään pervoa senkin pervot) tähän helvetin isoon järveen.

(Täällä sataa muuten vettä nyt.)

Niin että asiasta kuudenteentoista: ihan saatanan hyvä olla töistä poissa välillä, kun se työpaikan hektinen rytmi alkaa rassaamaan tämmöisen rauhallisen ihmisen päähernettä jollakin tavalla. Paniikkihäiriöt on pysyny hallussa, kun ei oo tarvinnu töissä hillua. Se varmaan kertoo jostakin jotakin (terveisiä konsernin johdolle) (lissee lommoo, kuustuntiset työpäivät ja kahden päivän vikkovapaat ois ihan suotavaa, kiitos). Ennen lomaa, töissäollessa, kuitenkin piti vähän vetää rauhottavaa nappia naamaan. Että pitäiskö tässä kuitenkin (...nyt se unohti ajatuksen (toim. huom.))

...yrittää hankkia toisenlaista työpaikkaa.

Ens talvena mennään kaikki taikkarin mäkeä pyllyllä laskemaan.


<3: hepoliini