Huomenta.

Odottelen tässä kahvin tippumista. Heräsin juuri vaikka kello olisi ollut soittamassa vasta yhdentoista aikaan. Eilen ajattelin että "VUHUU!", huomenna saa nukkua pitkään ja rauhassa" mutta pitäisihän se jo kokemuksesta tietää ettei sitä koskaan saa kuitenkaan rauhassa sikeitä vedellä.

Ainakaan parista syystä. No ensinnäkin eilen huomasin että kissalla on ripuli. Joo. Istuin ihan muina hepoliineina tässä koneen äärellä ku kissa hyppäsi (tällä kertaa se ei halunnut kirjoittaa mitään) tuosta läppärin ohi pöydälle. Mä mietin että enhän mä vielä mitään suklaata ole ostanut, joka olisi voinut sulaa pöydälle kunnes tajusin että kissa jätti paskaleimoja siihen pöydälle aina kun laski persiinsä alas. No, siinä sitten siivosin sen takapuolen. Toisella kertaa ku oli käynyt hiekkalaatikolla niin sen peräpää (siis hei kuvitelkaa että pumpulipallo ja kissa saavat lapsen; tämän turkki on juuri sellainen, niin pehmeä(vielä pehmeämpikin)) oli niin siivottomassa kuosissa ettei mulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin laskea istuttavan kylpyammeeni pohjalle vettä, ottaa kissa ja työntää se sinne ammeen pohjalle talapuoli edellä. Noo, eihän siitä ensin mitään tullut, mutta kunnon niskaote helpotti hieman toimenpidettä ja säästyin sentään verj´nuarmuilta käsivarsissa.

No miten tämä sitten liittyy viime öiseen nukkumiseen niin "kello jotakin ties mitä en muista" (5.30) herään siihen kun kissa oksentaa. Ja meikäläinen tietty ylhäällä saman tien. Siivosin siinä sitten tuotokset ja kävin takaisin sänkyyn ja koitin estellä haisevaa pakettia parkkeeraamasta mun tyynylleni. Joo, aika tylyä hyljeksiä kipiää kissaa, mutta mä en mielellään halua paskaa mun päänaluselleni, vaikkakin joskus jonkun kikkareen olenkin tyynyn alta löytänyt... Sitten se oksentaa kohta uudestaan. Mulla alkoi siinä vaiheessa vähän jo pukata paniikkia että mikäs tällä eläimellä oikeen on, "antakaa luuri, kelle mä soitan (no numeropalveluun tietysti...)!?". Päätin kuitenkin pikasiivouksen jälkeen mennä takaisin nukkumaan ja katsoa tähän aamuun että vieläkö kisu on hengissä, kun ei se muuten mitenkään sairaalloiselta vaikuta. Nenukkakin on niin pirteän kostea ja samalla tavalla kehrään kuin muutenkin.

Täytyy varmaan kysyä siskolta neuvoa kissa-asiaan kun menen sinne kahdentoista maissa syömään ja juhlimaan etukäteisesti siskonpojan nimppareita. (kauhea hanhi(?)parvi lensi talon yli, huippaa päässä kun nousin katsomaan ikkunasta). Sillä kun on ne omansa olleet jo pikkasen pidempään.

Niin, ja se toinen syy miksi unet jäivät liian lyhyeksi - siis siinä mielessä lyhyeksi että on vähän univelkaa ja menin nukkumaankin vasta puoli kahdelta - on se (voi vittu, antakaa jostakin mies, täällä taitaa olla TAAS ampiainen! APUA!(no kävin vapauttamassa sen ulos ihan itse...jotaki tässäkin oppii)), että ylhäältä alkoi kuulua taas jotakin ihmeen hankausääntä. Siis mikä perkele siinä on että ne eivät saa sitä remppaa kerralla tehtyä pois alta (jo pikku hiljaa) vaan viikkotolkulla pitää käydä silloin tällöin (katsovat listasta kaiketi mun yövuorot sekä vapaapäivät..) kirskuttamassa jotakin työvälinettä seinään?! Ensin ajattelin että koitan vielä nukuksia, mutta mitä turhaan, vituilleen se lepäämissuunnitelma meni kuitenkin. Saa nähdä mitä ohjelmaa ensi yöksi järjestyy.

Nyt se kahvi on varmaan valmista (kissa naukuu ja hankaa eteisen kaapin ovea...(kerjää huomiota)) ja voin nauttia virkeänä tästä hurmaavasta vapaapäivän aamun rentoudesta ( *nauraa mustat silmänaluset kipeenä*) kuppi höyryävää kaffia(onkohan maito vanhentunut, hmn..sokeria sentään taitaa olla) kourassa ja lukea rappiksesta löytämiäni Muoto- lehtiä (ja kuolla kateudesta kun joku pystyy elättämään itsensä kuvittajana (ja kehtaa asua vielä jossakin hienossa ja mielenkiintoisessa paikassa, prkl(no eiku oikeesti tosi hienoa sellanen(sille)))).

Mukavaa (viikon)lopunalkua hassut!

<3Hepoliini