Huomenta!

Koin eilen mukavan yllätyksen kun Irene (Pohojalaanen tasa-arvo) oli jättänyt mulle tällasen viestin tuonne edellisen tekstin kommenttilaatikkoon.:

"Hei Hepoliini!

Me vanhat "hommsut" ollahan jaettu kukkakimppuja koko viikonlopun hyville lokiystävilemme, ja toinen toisillemme.=oD Moon ny päättäny ojentaa sulle tuollaasen kukkakimpun, kun oon kokenu virkistyneeni, luettuani sun juttujas. Kukkakimpun voit noutaa mun lokilta, oikiasta reunasta, alimmasta laatikosta. Ole Hyvä!"

1209309.jpg

Kiitos Irene :) Mä olen ihan otettu tästä puskastani ja siitäkin oon ylpeä että osasin jopa hakea sen kunniamaininnan sieltä Irenen lokilta ja laittaa sen tuonne sivupalkkiin. Kattokaa nyt, eikös ole hieno. Sitten se pitäisi lähettää ainakin kymmenelle (10) blokkaajalle, jotka ovat ilostuttaneet puolestaan mun päivääni. Apua! Nyt täytyy tunnustaa että enhän mä edes seuraa aktiivisesti noin montaa lokia! Mutta puolestaan ilostuttaneita on niin paljon enemmänkin, mistä mä ne osoitteet nyt kaivan ja sitten sillä tavalla ettei vahingossa joku jää ilman. Mun puolesta jokainen kommentoijakin ansaitsisi jo tämän kimpun, aina ne kommentit mieltä lämmittää mutta ilmeisesti kyseessä on nimenomaan kirjoittajille jaettava kimppu että pitää alkaa laatia listaa. Muutama ehdokas on jo mielessä, toivottavasti mun lahopääni saa ulostettua ne kaikki osoitteet sieltä ajoissa. Pohtimaan. Ilmotan sitten heille, jotka voivat puolestaan noutaa puskan hepolandiasta. :)

Onpas mukavaa, ei sitä kukkia niin usein saa. :)

T: kiitollinen Hepoliini (yritän opetella kirjottamaan nimeni isolla ;))