Iltaa.

Ajattelin raapustaa muutaman rivin, vaikka ensin tuntui, etten jaksaisikaan. Tuli nukuttua ehkä hieman huonosti, kun viime yönä sängyssä maatessani huomasin, että silmät suunnittelivat vuotavansa kuiviin. Ja mä kun luulin etten osaisi enää itkeäkään. Siitä sitten tosiaan siirryin keittiön puolelle ryystämään nenääni, jolloin sana vuodatus sai taas uuden merkityksen henkilökohtaisessa sanavarastossani...

...Ja tänään jatkoin samaa rataa. Mullahan oli se tapaaminen kurssiveikkojen kanssa aamupäivällä, ja meillä OLI kyllä ihan tarkoitus suunnitella mun työnhakuani uusiksi tämän kaupunkiin jäämisen pohjalta. No mutta, mutta, eihän siitä mitään tullut, kun aloin vollottamaan sielläkin sitten kuin syötävä. Toinen kurssityypeistä sitten ehdotti, että hoitaisin sen kämppäasian ensin kuntoon, ja katellaan vasta sen jälkeen uudestaan niitä työpaikkoja. Oikein hyvä idea. Mä ehdin siinä jo alkuun sanoa, että varmaan mikään asiakaspalvelu ei nyt juuri tulisi kyseeseen, kun ei tiedä, milloin pillahtaa itkemään. Sitä en tosin ehtinyt sanoa, ennen kuin pillahdin itkemään...heh.

No läksin siitä sitten kotia kohti pahoiteltuani pikku purkaustani. Päätin kävellä, vaikka bussilipulla olisi päässyt vielä vaihdolla, saivat ainakin aivot happea ja selluliitit (??) kyytiä, kun kävelin melkein keskustasta kotiin asti. Jatkoin ryystämistä siinä matkaa taittaessani, onneksi oli sentään aurinkolasit päässä, kun muutenkin jo valmiiksi muistutin suunnilleen jotakin vahakabinettinukkea nukuttuani yön suolat silmillä.

Kotona jatkoin samaa kyynelehtimistä. Kurkkukin on ollut kipeä, en vaan ole osannut päättää johtuuko se A) paskoista sätkistä B) liiasta itkemisestä C)kipeystilasta, vai ehkä näistä kaikista yhdessä. Joo, on tullut polteltua tupakkaa yhä niin kuin vanha korsteeni. En jaksanut kotiin päästyäni laittaa tikkua ristiin minkään asian suhteen, niin poikki olin. Ajattelin kuitenkin, että huomenna on PAKKO tarttua hommiin ja tehdä jotakin konkreettista sen kämppäasian suhteen, tai muuten on kohta kusi sukassa. Vaikka sitten perkele vollottaisin koko toimenpiteen ajan, jos vaikka jopa johonkin asuntotoimistoon asti saisi raahattua itsensä. Onneksi en sentään yleensä meikkaa arkisin, niin ei tarvitse huolehtia valuvatko meikit pitkin poskia vai eivät. Ja sitä paitsi, jos käytän ripsiväriä, niin se on sitten Kanebon 38, mitä laitan räpsyttimiin - se kun kestää veden, mutta lähtee kuitenkin pestessä 38 asteisella vedellä pois. Mun mielestä aika v***n kätevää. (mikäköhän sensuuri muhun oikein iski...)

Tänään mietin parvekkeella tupakkia tuprutellessani, että minkäköhän verran tuo uusi IKEA mahtaa verottaa autoilun lisääntymisellä alueella paikallisen oravakannan harventumista, siileistä puhumattakaan. Ne pöljät(oravat) kun ovat rukkasen tuolla tien varsilla harva se päivä. On meinaan pikkasen tykännyt liikenne lisääntyä parissa vuodessa näillä kulmilla. Tai sitten "nahat" ovat joitakin itsemurhaisia yksilöitä, joita maiseman muutos riepoo niin paljon, että suikitaan vapaaehtoisesti surman suuhun auton alle?

Mietin tänään myös paljon muuta, mutta enpä nyt muista mitä. Ai niin, nyt muistinkin! Saakelin BLOGILISTA oli mennyt uusiutumaan! Minkäköhän hiton takia? Jotakin salaliittoa siinä on ihan varmasti takana...hah.

Jeps. Mä hiljenen nyt "hetkeksi", aika monta sanaa tässä tulikin jo sanottua. Puspus!


<3Hepoliini