Heippatirallaa!

Olen tässä koittanut puuhailla kaikenlaista tulevaa elämänmuutostani silmällä pitäen. Kävin muun muassa siellä nykyisen vuokranantajan toimistolla iskemässä paperiin nimeä. Se nainen siellä muistutti mua siitä, että tämän ja tämän verran on vuokria sitten ladattava tiskiin siihen ja siihen mennessä. Mä sitten reippaana totesin, että "no mä koitan lainata jostakin vaikka". Se kun voi olla aika vaikeaa saada sitten uutta kämppää, ellei ole maksanut entiseenkään kaikkia vuokria. Ei sillä, etten itse olisi nyt tähän mennessä maksanut osaani, mutta ukkelin jouduttua maksamaan Kuopioon kerralla yksin koko kuun vuokran, on sillä vähän rahat vähissä...ja viime kädessä ne varmaan koittaa sitten periä multa niitä rahoja, ellei muuten näy.

Just äsken bongasin netistä oikeen "unelmakohteen". Kakskytäkaheksan neliöö, yksiö ja keittökomero, tokassa kerroksessa, ihan hyvällä alueella aika lähellä keskustaa mutta riittävän kaukana, vuokra kohtuullinen. Mutta arvatkaa mitä. No, sitten jos siihen pääsisin asumaan, niin ei tarvitsisi sitä megafonia, että voisi siskolle huudella tamppoonipyyntöjä, nimittäin se kämppä olisi SAMASSA talossa kuin siskon ja sen perheen koti!! (:D) No, mä soitin sinne asunnonvälittäjälle, ja kysyin että pääsiskö sitä katsomaan, ja se nainen siellä neuvoi että laita netin kautta "katsastuspyyntö" sinne heille, se kohde kun on vissiin niin tuore, ettei sille ole määritelty edes mitään näyttöaikoja vielä. Tein työtä käskettyä ja laitoin vielä siskolle tekstarin että haittaisko niitä saada mut naapuriksi. Ei ole vielä vastannut... Hyvä puoli siinä olisi, että häätöä tuskin ainakaan saisi kovin helpolla. Arvatkaa minkä takia. No...siskon mies on sen taloyhtiön puheenjohtaja, ja eikö ne valitukset kulje aina jotenkin sitäkin kautta, vai...? Ja sitä paitsi, millä mä mitään varoituksia saisin, kun siellä itestään kissan kanssa napottaisin, ja näpyttelisin blokia - eihän mulla ole kohta enää edes musiikkilaitteita (eikä toimivaa telkkua), joita voisin huudatella naapureiden iloksi.

Nuha jatkuu. Mä alan kanssa epäillä, oisko tämä jotakin enemmän allergista sorttia tosiaankin. Jokin aika sitten olin juuri alkamassa syömään, kun ajattelin ensin niistää nenäni, mutta ei olisi pitänyt, koska sen johdosta alkoi tulla nenästä verta ihan hulluna. Eipä tarvitse mennä luovuttamaan verta sitten lähiaikoina, kun varmaan puoli litraa (juujuu...) tuli oikein hyvännäköistä kirkkaanpunaista verta purona ulos. Että joskus vuotaa sitten ylä- ja alapää samaan aikaankin...kuin seula. Kohta tulee perkele anemia tästä vuodattamisesta.

Jaaha. Sisko laittoi tekstarin, ettei niitä tietenkään haittaisi, jos mä saisin sen kämpän vuokrattua juuri niiden talosta. Ei ollut kauhean kaukaa vissiin haettu se AU-PAIR-ajatus, jota joskus taannoin täällä väläyttelin...

Jeps. Että sellasta täällä. Ai niin, kävin oikeastaan aika hetken mielijohteesta hakemassa yhden viinipullon (punkkua, Villa Anna) Alkosta kauppareissun yhteydessä. No ei voinut olla totta, mutta se myyjä kysyi multa HENKKAREITA. Mä olin jo melkeen raha kädessä siinä, kun se sano että "saiskos paperit". Mä sanoin täyttäväni tänä vuonna 30(ja heh), mutta toki annoin auliisti passin sen tarkasteltavaksi. Sitten se tilitti jotakin tyyliin "meillä on nyt tämä kampanja, että kaikilta alle 25 vuotta näyttäviltä kysytään paperit" ja sitten se sanoi, että eikö se ole hyvä että näyttää nuoremmalta. Sitä taisi jostakin syystä alkaa vituttamaan kun lätkäisi sen kuitin tiskiin aika voimallisesti. Minkä mä sille voin, että näytän(???) lapselta... :D Saanks mä sorin. Vähän rupes varmaan naama punottamaan siinä mullakin, on se kuitenkin vähän noloa, kun tässä iässä kysellään vielä papereita...hmn. Ehkä. :)

Puspus! Katellaan, mukavaa viikonlopun alkua!

<3Hepoliini