Iltaa.

Pakko tilittää vaikka väsyttää. Mä olen vähän huolissani ukkelista... Eilen illalla laitoin sille viestiä, että miten menee ja niin pois päin. No se ei sitten vastannut, enkä ajatellut asiaa sen enempää, kunnes tänään päivällä lueskelin vähän sen "kirjoituksia" jostakin vaan(en sano mistä...), ja tuli pieni huoli, että mites siellä hommat nyt oikeen menee. Laitoin tekstarin, johon ei kuulunut vastausta. Soitin, eikä siihenkään vastannut. Laitoin sitten vielä tekstarin, että pistää takasin vaikka vaan tekstarin, jos on saanu mun viestit. Ei mitään vastausta. No, tietty se voi olla, ettei kiinnosta vastailla, ja on töissä tai muuta... mutta aika pahat vibat tuli niistä sen jutuista kummiskin. Ja ukkeli, jos luet tätä nyt, niin sano nyt herrankiesus jotakin, ettei tarvii täällä miettiä vaikka mitä kamalaa!

Että sellaista mietin täällä nyt. Todennäköisesti huoleni on turha, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos ei olisikaan... Voihan se tietty olla, että ei haluakaan yhtäkkiä vastailla mulle, mutta oudolta sellainen mielenkäännös tuntuu, syystä jos parista. Ei niistä enempää.

Sitä vaan tuli taas mieleen kaikenlaista vaikka viitaten viime kesään, mutta niistäkään en nyt voi sanoa oikein puolta sanaa. Että jään odottamaan jonkinlaista elonmerkkiä, kiitos.

<3Hepoliini