Jaahas. Olisinkohan mä tänään hieman rauhallisempi kuin eilen. Hävettää kun sillä tavalla vauhkoaa, kai sitä osaisi esittää asiansa hieman nätimminkin mutta sanojani en vedä tietenkään takaisin ;) Eipä tällä tavalla ainakaan kauheasti joudu kukaan kärsimään kun kirjaimellisesti esittää huutonsa?

Eilen oli viimeinen ilta yrittäjäkurssia. Jotenkin loppui kuin seinään. Taas aloin salaa haaveilla omasta nyrkkipajasta mutta, mutta, niin. Aika kaukainen haave taitaa olla. Niin kuin kaikki muutenkin, kaukaisia haaveita vain... Pitäisi vaan yrittää takoa päähän että kerran tässä vaan elellään ja alkaa toteuttaa niitä asioita mitä oikeasti haluaa. Helpommin sanottu kuitenkin kuin tehty. Joskus se ei vaan ole mahdollista...?

Mä näin unta viime yönä että olin jollakin "savityökurssilla". Siellä oli myös J, kaverini täältä näin. Itse asiassa alakerrassa töitä tekivät peruskoulukaverini ja yläkerrassa J ja hänen kaverinsa. Ensin menin alakertaan ja sitten siellä ajattelin että ei hitto mitä mä täällä teen ja sanoin että sori mä meenkin yläkertaan. Eli tein valinnan että halusin mieluummin olla J:n ja kavereiden kanssa kuin peruskoulukavereiden kanssa. Mitäköhän symboliikkaa tuostakin nyt vetäisi?

Valokuvatorstaissa tuli tällä kertaa mielenkiintoinen aihe "on olemassa kursiivinen melankolia". :O. Pätkä jostakin runosta. Mähän en edes ymmärrä runoja, tai ymmärrän, mutta vain haikuja...tai en mä niitäkään ymmärrä mutta se on vaan se juttu...:) Mä haikuun...! Noo. Mutta. Ensinnäkään en siis ole mikään runoilija ja toisekseen sana "kursiivinen" alkoi lyödä tyhjää tyhjäpään päässä. Mikä ihmeen "kursiivinen melankolia"? Mähän voisin lähettää sinne sitten varmaan kuvan itsestäni... Tiedätkö mitä tarkoittaa jos sanon että kirjoitan haikun kursiivisesta melankoliasta. Mieti. Tai kirjoita Sinä joka luet tämän jos haluat :)

Taas hieman sekavaa tekstiä mutta väliäkö tuolla. Ulkona on jo kovin syksyistä, kesä tuli ja meni. Asiat ei edelleenkään aina mene niin kuin ajattelisi mutta jotkut asiat on vaan etkä sä itse niihin pysty vaikuttamaan. Vaikka haluaisit. Vaikka et haluasikaan. Ei se aina mene niin että sitä saa mitä tilaa. Joskus saa sitä mitä tilaa ja joskus jotain ihan muuta. En mäkään ihan tätä tilannut mutta mennään sitten näillä eväillä? Se on sitä sopeutumista vissiin sitten. Ja ehkä joku kaunis päivä tuo tullessaan jotain, eihän sitä koskaan tiedä mitä elämässä tapahtuu. Aika hienoa toisaalta ja toisaalta aika ahistavaakin. Mutta siihen sisältyy se toivo. Toivo. Ettei se ole niin että "ken tästä käy, saa kaiken toivon heittä" ;)

Jees. Parempaa huomista meille kaikille. Toivottavasti oli riittävän sekavaa. Kuhan vaan laittelin kirjaimia toisen perään huvikseni :)