Vatsahaava. Musta tuntuu että saan kohta vatsahaavan liiasta murehtimisesta ja hermoilusta. Sen lisäksi olen taas alkanut narskutella hampaita, mikä ei ole kovin hyvä merkki. Viimeeksi yritin kunnolla purra hampaita palasiksi ex-työpaikka-aikoina varmaan, niinä loppuaikoina. Hampaiden narskuttelu kertoo mun kohdalla stressistä joka ei osaa purkautua muuta tietä ulos. Se taas johtaa siihen että posket ja niskat on kipeenä mikä aiheuttaa lisää narskuttelua, ja kierre on valmis. Kaikki ihmiset joiden kanssa olen nukkunut ovat kertoneet että harrastan sitä myös unissaan. Yksikin joskus sanoi että luuli että kohta hampaat hajoaa kun olin purrut niin kovaa yhteen niitä. Tarttee sellasen purulelun yöksi suuhun ;)

Nyt on köyhilläkin ollut varaa shoppailla! Kiitos erään nimeltä mainitsemattoman(okei, seppälä)vaateliikkeen, joka tarjosi netistä kopioitavaa kuponkia vastaan yhden ale-vaatteen per asiakas yhdellä eurolla. Toissapäivänä ja eilen olin sitten asiakas kymmenen kertaa eri seppiksissä ja haaviin tarttui kymmenellä eurolla kahden ja puolen sadan euron vaatteet. Eli köyhällä todella oli varaa shoppailla. Sain valkoiset caprit, joissa oli paljon taskuja ja yksityiskohtia(+), valkoiset pitkät "merimieshenkiset" housut, vaaleanpunaisen lyhythihasen kauluspaidan(koristeilla), vaaleanpunasen sikasöpön paidan, jossa edessä korsettityyppiset hakaset;) ja vaaleanpunaiset verkkacaprit. Toisena päivänä hamstrasin sinivaaleanpunaraidallisen tiukan t-paidan, vaaleanpunaisen topin, jossa on pieniä kukkia ja pitsiä ja koristenauha(josta joku sano että näyttää ihan aluspaidalta=D), kullanvärisen juhlatopin, ihaaanaan punaisen hameen ja pisteenä iin päälle valkoisen niskalenkillisen kirjaillun kesämekon...dreamdress;) Sitä tosin pitää jonkun fiksata vähäsen istuvammaksi koska yläosa oli hieman liian väljä. Tiedän kyllä miksi. Niin, juuri siksi. Onpahan jotain päälle pantavaa ensi kesäksi, tämä kesä kun ei koskaan loistavasta alusta huolimatta tuntunut alkavankaan... Water, give me some water eli vettä on vaan satanut, satanut ja satanut...muun muassa.

Täytynee vaihtaa kategoriaa jos vaikka pukkais jotain muutakin tiä piä ulos. Eli nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin =D