Niin se laivajuttu oli todellakin Hesarista lainattu aivan sana sanasta tarkkaan. Mutta tässäpä lisää näytettä Helsingin sanomien toimittajien huumorintajusta, olikohan tämä nyt eilisen vai toissapäivän lehdestä. Terveisiä vaan toimittaja Riikka Haikaraiselle. :

>"Liekit Nousivat onnettomuuspaikalla yli kymmeneen metriin

Kuorma-auto törmäsi tien varteen pysäköityyn rekkaan ja molemmat syttyivät palamaan Turunväylällä keskiviikkona illansuussa. Autot paloivat ilmiliekeissä, kun Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen yksiköt saapuivat paikalle Veikkolaan kello 18.45. Liekit löivät pahimmillaan noin kymmenen metrin korkeuteen.

Dramaattisen näköisestä palosta huolimatta kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Pelastuslaitoksen ja kahden vapaapalokunnan yksiköt saivat tulipalon hallintaan noin 20 minuutin kuluttua saapumisestaan.

Tyhjä rekka oli pysäköitynä Turun moottoritien varrella, kun siihen törmäsi Helsingistä maalle päin ajanut kuorma-auto, jonka lastina oli autonosia ja kopiokoneita. Kuorma-auto tuhoutui tulipalossa täysin. Rekan vahingot jäivät vähäisiksi. Molemmat Turun moottoritien ajoradat suljettiin onnettomuuden vuoksi kokonaan Veikkolan kohdalta. Helsinkiin johtavat kaistat ja toinen maalle johtavista kaistoista avattiin kello 19.30. Romujen siirto ja tien puhdistus jatkuivat myöhään yöhön. "

(HS 18.10.2007)

Aikast hauskoja nuo "pääkaupunkilaiset" ;)