Heipsan.

Se on sitten eka työpäivä koulutuksen merkeissä takana päin. Vuhuu, olen silti hengissä! Pääherne tursuaa uutta tietoa ja silmät vähän seisoo päässä, ja pää kaipaa ehkä jotain kahvintapaista, mutta muuten oikein onnistunut ensimmäinen päivä. Jos kaikki päivät olisivat samanlaisia, niin työelämässä ei kenelläkään olisi mitään ongelmia, siis niin kuin yleisellä tasolla tai jotain.

Aamulla reippaana ponkaisin sängystä ylös siinä puoli kahdeksan aikaan. No, huomenna menen jo kahdeksaksi, että samaa heräämiskaavaa noudattaen se tarkoittaisi että huomenna herään sitten, mitä, puoli kuudelta? I don't think so(seitsemältä lähtevään bussiin pitää ehtiä, että kai sitä ehtii ittensä valmiiksi räplätä, jos herää vaikka kuudelta, tai myöhemminkin). Noooo, mutta olin aika ajoissa jo paikan päällä tököttämässä juuri sen takia kun nuo bussit eivät oikein kulje yksiin(perhana). Kohta poistuu sekin ongelma, koska uudesta kämpästä pääsee suoraan bussilla sinne työpaikan kulmalle. Jee.

Päivä meni siinä uutta oppiessa. Ei nyt oikein voi kertoa että mitä tuli opittua ja mitä tehtyä, mutta ihan jänskältä se tuntui, ja ehkä saan jopa taottua ne asiat pääkoppaani tämän koulutusjakson aikana. Yllättävän äkkiä se kuusi tuntia vaan siinä pyörähti. Muutenkin mietin tuossa aamulla kun luin Suosikkia(näytenumero!) olkkarin sohvalla ja söin aamusämpylöitä, että ajan kulku tuntuu kiihtyvän jotain mystistä kaavaa noudattaen mitä vanhemmaksi sitä tulee...

...Mistä tulikin mieleeni, että tauolla ponkaisimme "pojan"(on sillä nimikin, heh) kanssa ostamaan tupakkia lähikaupasta, kun kumpikin oli  meinannut pummia röökin toiselta lainaan, heh. Paluumatkalla koulutusjakson työparini, eli poika, kysyi että miten vanha mä sitten oikein olen, jos saa kysyä. Ja mähän vastasin, ja totesin kysymykseen "The kolmenkympinkriisistä" että mulla alkoi se jo varmaan kakskutosena ja tuntuu että on jo menneen talven lumia mokona kriisi. Olihan mulla kahden kympin riisiki jo 18veenä, että siltä pohjalta.

Sitten isitaksi (juu, olin tuhma ja tilasin taas isitaksin) tuli hakemaan mua, ja käytti kaupan kautta. Lähikaupassa on kyllä ihan kiva asioida, mutta jos tarvii ostaa jotain muitakin tarvikkeita, niin valitettavasti tulee halvemmaksi käydä isossa marketissa... Aim sou sori, lähikauppias mutta kyllä meidän tiet muutenkin kohta erkanee, T: tuleva Siwan kanta-asiakas(lähikauppa kai sekin).

Söin tuossa pitsaa ja poltin pari tupakkia melkeen putkeen ja nyt voisi juoda vaikka sitä kahvia, ja käydä taas tupruttelemassa. Ei nyt oikeen tule mitään muuta järkevää mieleen, joten lopetan tähän kohta. Toivottavasti ensi yönä saa paremmin unta, viime yönä kun heräilin vähän väliä ja neljältä tuntui etten ollut nukkunut paljon paskaakaan(vaikka oli lelunorsu kainalossa unileluna(kehtaanko edes myöntää;D)). Jees. Mukavia iltahetkiä itse kullekin. Pakatakin tässä kai taas voisi/pitäisi, mutta eipä taida huvittaa/jaksaa, kun pitää sulatella päivän tapahtumia. Moikka!

<3Hepoliini