Heippa.

Käytiin tyhjentämässä kirpputoripaikka. Huomenna saa vasta tilitykset, mutta tuskin sieltä montaa ropoa tulee. Jotenkin aika vittumaiset fiilarit, käy ikään kuin ylikierroksilla. Äiti ja isäkin siellä piipahtivat hakemassa omia tavaroitaan pois, ja käytiin siinä samalla kahveella Cafe Piknikissä. Soitti sitten kurssiohjaaja, että onko suunnitelmat vielä samalla mallillaan, siis sen Kuopioon muuton suhteen, liekö lukenut mun blokia, vai mistä osasikaan juuri siitä kysyä. Sanoi, että ilmoittaisin hänelle, jos suunnitelmat muuttuvat, että voidaan sitten toimia sen mukaan. Suomeksi se varmaan tarkoittaa, että voidaan sitten etsiä mulle töitä täältä Turusta... No, mä sitten sinne luuriin huhuilin, siinä samalla kun äiti ihmetteli uutta kamerakännyänsä ääneen siinä, että "mä kyllä sitten ilmoitan, jos suunnitelmat muuttuvat". joku siitä sitten veti siinä pultit, ja alkoi tenttaamaan että mitkä ja mikä muuttuu, ai Kuopio vai. Mulla sitten kihahti päässä, ja totesin aika ikävään sävyyn että "niin just, juuri sitä tarkoitin"... Ai niin, mutta mähän en saanut täällä kertoa, mitä mulle on sanottu. Anteeksi.

Sitten mua alkoi (jo aiemmin) juopotuttamaan, ja päätin että tänään lähtee Alkosta viinipullo mukaan. No, käytiin siinä kaupassa tuhlaamassa rahaa (ihan liikaa) ja menin siitä itekseen pistäytymään viinakaupassa. Ensin mietin että otan pullon puna- tai valkoviiniä, mutta jostakin sain päähäni, että "mähän juhlin nyt", ja otinkin pullollisen KUOHUviiniä. Kai siitäkin tulee ihan riittävään humalaan, ettei tarvii miettiä yhtä sun toista. Nyt mulla on tässä tölkattuna tölkki elefanntiolutta, kun muuta ei ollut vielä kylmänä. Että kippis vaan. Ostin myös tupakka-askin, ihan varta vasten itteäni varten. Nyt oon jo polttanut kaksi, ja piru, että maistui hyvälle!

Jos ukkeli lukee tätä, niin mä lupaan sulle, ukkeli, että koitan puhua jostakin ihan muista asioista tästä lähtien kuin susta. Jos se tuntuu niin pahalta kerran...

No, mitäs mä sitten kertoisin? Kaalis tuolla boksissa ehdotti jotain "läksiäisiä". Ei yhtään paha idea, katotaan vaan ensin, että kenen läksiäisiä tässä oikeen aletaan vietellä, ahahaha! :D... :O Ja parvekkeella ollessa mietin, että ehkä me voitais jopa vaihtaa meseosotteita jossakin välissä, saatais sitten tyttöjen kesken rupatella, kun on noita asioita, mitkä tavallaan kuitenkin yhdistää? Tai siltä musta ainakin tuntuu. Vaikka mä olenkin tällanen luuserityötön, ja Kaalis on reipas työssäkäyvä perheenäiti. :) Kaalis?

Joo. Mixed feelings. Ulkona on ihan pirun nätti ilmakin. Mutta enpäs oo minä, joka tänään menee (kohta) kävelylle koiran kanssa, ei vaan riitä energiat jotenkin. Aika väsynyt olo tavallaan, noin fyysisestikin. Kai se vie voimia, kun yrittää leikkiä reipasta tyttöä. Ties millä nappikuurilla tässä vielä ollaan, vaikka kyllä rehellisesti sanottuna, jopa kaikkiin olosuhteisiin nähden, mulla on tasapainoisempi olo, kuin vuosikausiin! Jotain hyvää sentään. Mistään hinnasta en kääntäisi kelloa ajassa taakse päin, vaikka joskus niin olenkin haikaillut. Kai se sitten meinaan kuitenkin on niin, että mikä ei tapa, se vahvistaa. Ainakin viimeistään joskus.

<3Hepoliini

P.S. Mombasa... Älkää ny kaikki juosko pois.

Edit. P.S. Pauhaava Sydän...