Howdy.

Hyi hitto kun jännittää ja hermostuttaa - elämme mielenkiintoisia aikoja. Tänään alkaa sitten "totinen" työteko jälleen koulutusjakson jälkeen, pelottavaa, mutta enköhän mä selviä. Ainakaan en siihen kuole vaikka miten pahasti mokaisin, kun en ole tähänkään asti kuukahtanut. Koulutusparini vaan eilen totesi kämmättyään mielestään oikein kunnolla (ei se musta niin paha ollut) että hän menee kyllä kiikkuun kotiin päästyään. Mä sitten pyysin ettei menisi niin voidaan yhdessä tänään tutista uuden haasteen edessä. Että eiköhän se siitä kun pääsee alkuun ja saa tehdä niitä uusia tehtäviä.

Ulkona sataa vettä vaihteeksi. Viime yönä nukuin ihan hyvin sitten kiitos armollisen kissan, joka naukaisi vasta kun käänsin kylkeä kellon soidessa varttia yli yhdeksän. Joo, käänsin puoli tuntia lisäaikaan kelloon ja jatkoin unen ja valveen rajamailla keikkumista.

Kamala kun on jännittynyt olo, mutta eikö se niin ole että se lisää vaan suorituskykyä ellei sitten satu menemään totaalisesti lukkoon. Eilen huomasin että taloon oli tullut läjäpäin taas uusia ihmisiä, että jos nyt kuitenkin miettii realistisesti, niin tuttua hommaahan tuo työ jo alkaa mulle sillä tavalla olla, ettei tarttis mitään paniikkia vetää. Mutta sanoppa se pääherneen toiselle puoliskolle, hahhah.

Tupakanpolton lopettamistakin olen miettinyt, viimeeksi tänä aamuna kun puhaltelin aamusavuja huulien välistä sisäpihalle naapureiden iloksi. Varmaan parempi kuitenkin hieman viivyttää sitä, niin kai sitä sanotaan että tupakanpolton lopettamista ei kannata ainakaan ajoittaa mihinkään "kriisitilanteeseen", tai ehkä nyt on hieman liioiteltua kutsua nykytilaa kriisitilanteeksi, mutta sitä kai ne tarkoittaa että lopettaa sitten sen tupsuttelun kun elämä(ntilanne) on tasaista ja "tylsää" (eli en todellakaan osaa sanoa milloin ;)).

Kuuntelen vaihteeksi Turun radiota koska mun yhdistetty dvd-radio-tiesmikälaite teki sellaisen tenän että ei suostu hakemaan mitään muuta kuin Ylen kanavia. Ihme sensuuria, oisko jollakin vinkkiä että mistä moinen mahtaa johtua? No, joka tapauksessa, siellä ne pohtivat jotakin vesijuttua, että mistä turkulaisille vettä tulevaisuudessa. Nythän vesi tulee ihan tuosta "nurkan takaa"... En ota kuitenkaan kantaa joka asiaan, kaipa ne osaavat hoitaa asiansa, kaupungissa, jossa kierrättäminen on sitä, että polttokelpoiset roskat poltetaan tuhkaksi taivaan tuuliin...köh. Mutta en ole mikään asiantuntija, kai se sitten on ihan kierrättämisen hengen mukaista sellainen polttelu. T: korsteeni korsteenikaupungista

Joo, hermostuttaa, menen hakemaan teetä ja sitten menen tärisemään sohvalle tuijottelemaan kelloa että millos se töihinlähtö oikeen olikaan. No ei sentäs, kaippa mä saan koottua itseni taas aikuiseksi ihmiseksi tässä tunnin aikana. Ehkä. En kyllä mitään "rahat takaisin"- takeita siitä anna silti.

<3Hepoliini