Alkaa suoraan sanottuna veetuttamaan pikku hiljaa se että kuvat eivät suostu latautumaan tekstiin. En tiedä olenko pitkä- vai lyhytpinnainen asian suhteen kun olen jo muutaman päivän tässä ihmettä odotellut. Ongelma on että vanhat kuvat kyllä latautuvat mutta uudet eivät. Tulipahan lähetettyä (eilen, toissapäivänä?) ylläpitäjällekin sähköpostia mutta tuskinpa se asiaa mitenkään auttaa. Ollaan sitten ilman kuvia, perhana.

Mulla oli blogilistalla aiemmin jo yksi tilaaja mutta nyt on hänkin kaikonnut :D Noo, pärjätään me ilmankin. Ketään ei pakoteta lukemaan ja parempi ettei luekaan jos ei meno miellytä. Täällä pätee meinaan se sääntö, minä ex-pomo kiltisti mulle antoi. Siis se "Jos ei meno miellytä, voi lähteä kävelemään". Pakko ei ole kuin kuolla.

Eli ihan "turhaan" sitten valmistelin äsken uusia kuvia tänne ladattavaksi kun ei homma toimi niin kuin pitää. Pitäis varmaan valmistaa jotain syötävääkin mutta teepä tässä sitten jotain kun tuo koiranpaskiainen pyörii ympäriinsä ja vinkuu silloin kun ei yritä syödä mm. kiellettyjä esineitä. Tervetuloa kokemaan. Ei ole hauskaa. Mielellään pitäisi edes yhdet ehjät kengät, bikinit, kansion, tyynyn... Naapurikin ulkona pysähtyi autolla viereen ja ilmoitti että koira pitää meteliä yksin ollessaan. Ihan hyvä että sanoi, niin tietää missä mennään. Seinänaapuri on ihan ookoo, täytyy koittaa hiljentää elukka että välit pysyy neutraaleina naapurussuhteina...

Joo, ei jaksa kiinnostaa tänään enää. Taidan keskittyä kohottamaan sitä verensokeria ennenku pää räjähtää :P