Mä kerään hajuvesipulloja. Siis tällaisiä koristeellisia kuten kuvassa. No, tunnustettakoon että omistan tasan neljä hajuvesipulloa. Yksi on Prahasta, yksi on Tunisiasta ja kaksi (kuten kuvan puteli) Egyptistä. Joskus aiemmin otin tuon kuvan ja nyt päätin että mulla on riittävästi aikaa tehdäkin sille kuvalle jotain. Pullo on lasia ja oikeasti verenpunainen. Sitten tuli hepoliini ja muoksmuoks muoksaisi kuvaa. Tulos: suttujuttu.

1218998.jpg

P.S. Olen tilannut elämäni kolmannen bändipaidan, punaisen Lauri Tähkä&Elonkerjuun "Syntymähäjy"-paidan(pitkähihainen). Se oli vaan niin hieno että pakko oli saada. Tänään tuli rahaa ja paita on nyt maksettu. Nyt vaan odotellaan että koko komeus kiitää hepoliinin hyppysiin. Kai sitä saa melkeen kolmekymppinenkin vähän irrotella. Ukkelille en oo sanonu mitään tilauksesta kun se keksii aina niin pistäviä kommentteja mun "intohimoistani", sittenpähän näkee :D.

P.S. Pitänee palata päivittäiseen kirjoitteluun kun muuten näyttää siltä että pitää yhden päivän aikana purkaa monen päivän traumat niin...tulee materiaalia, sanotaan nyt noin vaikka.

<3: hepoliini

Jälkipeeäs: Apua! Kaima!