Heippa!

Herranjumala sentään. Tajusin juuri että olen kirjoittanut blokia viimeeksi noin about keskiviikkona?! Sitä se teettää, se uusi tietokone. Olen tässä muutaman päivän melkeen vaan leikkinyt uuden leluni kanssa. Olen jopa ekaa kertaa elämässäni onnistunut lataamaan itse (ihan yksin!) ohjelman tietokoneelle siten että se ohjelma jopa vielä toimii. Ohjelma kantaa nimeä Photoshop, ja voin sanoa että varmaan tulee itku silmään sen kolmenkymmenen kokeilupäivän jälkeen mitä sitä saa ilman maksua käyttää. Jos joku tietää onko mahdollista hommata kyseinen ohjelma jollakin muulla tapaa hyvin halvalla (lue: ilmaiseksi), niin kertokoon toki.

Mä olen oikeesti ollut niin kuvien pauloissa etten ole edes kuin pikkuriikkisen kaivannut blokiani, mutta eiköhän sekin korjaannu kunhan saan sen netin toimimaan omalla tietokoneellani. Kuulostaa ihan pirun hyvältä sanoa "omalla tietokoneella" :). Tätä menoa musta tulee vähintään puoliaivokuollut, toisaalta silloin pitää takoa kun rauta on kuuma. Tarkotan vaan sitä että meni vuosikausia kun ei huvittanut tehdä mitään kuvallista ilmaisua läheisesti liippaavaakaan, ei ollut vaan mitään inspiraatiota. Jotenkin nyt tuo kurssillaolo on saanut tsemppaamaan senkin puolesta kun siellä on mahdollista kasata oma portfolio kasaan; joko esimerkiksi nettisivujen muodossa (joku tulee koodaamaan ne) tai sitten vaikka ihan perinteisesti paperimuodossa. Ja mähän ajattelin että tietty se kannattaa tehdä oma portfolio vaikkei nyt luovan alan hommia juuri nyt hakisikaan (eihän niitä oikeen ole meinaan). Ehkä joku päivä tulee joku tilaisuus, jossa pitää olla jotakin näytettävää. Turha sitä sitten sellaisessa tilanteessa on alkaa väsätä mitään, vaan parempi on että olisi jotakin jo valmiina. Sori, ehkä sekavaa tekstiä, ei oikeen taas sana kulje kun pyörii vaan kuvat ja värit verkkokalvoilla...

Mitäs muuta reaalimaailmaan. No ei mitään. Kotona olen ollut, kuten tuli jo todettua, mitä nyt tietysti koirulin kanssa välillä juossut pitkin metsiä. No siitäpä tulikin heti mieleen. Päästin otuksen metsässä vapaaksi eilen aamulenkillä niin eikö se perkele juossut jonnekin omille teilleen! En muista että olisi ennen tehnyt vastaavaa. Onneksi oli satanut lunta joten saatoin leikkiä Pocahontasia ja seurata kurittoman tassunpainaumia perässä. Siellä se perkele haisteli muina miehinä lenkkipolun varressa jotakin saakelin pissejä. Sitten kutsuin sitä luokse, ja ensin  A jopa näytti siltä kuin tulisi mutta sitten muisti että oli omilla teillään ja kääntyi rauhallisin askelin päinvastaiseen suuntaan. Tosin jäi ikään kuin odottelemaan että käyn noukkimassa hänet sieltä mukaani... Saapahan odottaa seuraavaa vapauskertaansa. Perhele!

Jospa tähän loppuun laitan vielä yhden "konepiirroksen" näytille ettei satunnainen lukija epäilisi että selittelen vain poissaoloani ja MUKA olen vaan piirrellyt viime päivät jotakin. Sori, koitan olla ottamatta tavaksi kadota päiväkausiksi. Jos kukaan nyt on huomannutkaan. :D Jatketaan huomenna, silmät kaipaa jo lepoa. Mukavaa viikonalkua!


<3:lla Hepoliini


1340998.jpg