Heips.

Hyvää yötä ja kauniita unia. Tää kaivautuu nyt pesäluolaansa nukkumaan palatakseen tilittämään taas joskus tuossa hieman iltapäivemmällä kaiketi. Siis jos saa unta. Siis koska naapuri ystävällisesti ilmoitti rappukäytävässä roikkuvalla lapullaan, että tekevät sitä pirun remonttia PÄIVÄSaikaan. Ajattelin, että voisi käydä kiittämässä moisesta huomioonotosta nimimerkillä "väsynyt yövuorolainen vm-78".

Yö meni nopeasti, vaikka alkuun väsymyksen taso tuntui siltä, että teki mieli vetää melkeen ranteet auki. Loppuyötä/aamua kohden surku vaihtuikin sitten yliväsyneeksi kikatukseksi. Nyt ei tosin enää taas nauratakaan, ainakaan ihan kamalasti. Väsyttää vaan. Kaipa sitä pienet nokkaunet on ansainnut.

Mutta kaikenlaista sitä mahtui taas siihenkin työvuoroon... Mutta kuten sanoin (vai sanoinko?), tilitystä lisää myöhemmin. Öitä.

*Pukee yöpaidan ylleen ja kirjoittaa jo valmiiksi nimimerkillä "Univajeinen" lapun rappukäytävään Snoopy-paitasillaan vietäväksi, siltä varalta, että vasaran napsutus käy liian rytmikkääksi*

<3Hepoliini